Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 februarie 2013

Eva Tofalvi locul 31 in proba de 7,km sprint de la Campionatul Mondial de biatlon

Astazi, la Nove Mesto, in Cehia, au continuat intrecerile Campionatului Mondial la biatlon cu probele feminine si masculine de sprint stafeta mixta. Romania a fost reprezentata in acesta intrecere de catre Eva Tofalvi , Reka Ferencz, Luminita Piscoran, Orsolya Tofalvi la feminin si Roland Gerbacea, Remus Farur, Cornel Puchianu si Stefan Gavrila la masculin.
In intrecere feminina de 7,5 km sprint cea mai bine clasata a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 34 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc care a terminat cursa pe locul 31 cu toate cele 10 tinte doborate si cu timpul total de 22,32 minute la 1,30 minute  secunde distanta de de prima pozitie ocupata la sfarsitul cursei de ucrainianca Olena Pidhrushna.
Cea de a doua romanca in clasamentul general a fost Reka Ferencz in varsta de 23 de ani, legitimata la Dinamo Brasov care a parcurs cei 7,5 km rezervati fetelor in 23,14 minute avand o singura ratare din pozitia culcat terminand astfel cursa pe locul 51 la o distanta de 2,12 minute de prima pozitie a clasamentului.
Braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 24 de ani, legitimata la CSS Dinamo Brasov, a parcurs distanta  in 23,39 minute avand 3 ratari (una din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare) terminand astfel cursa pe locul 66 la o distanta de 2,40 minut de prima loc.
Ultima biatlonista din Romania in clasamentul probei a fost mezina Orsolya Tofalvi in varsta de 19 ani care a terminat cursa pe locul 81 cu toate cele 10 tinte doborate si cu timpul total de 24,22 minute la 3,20 minute  secunde distanta de de prima pozitie a clasamentului.
Ca  urmare a locurilor ocupate la sfarsitul cursei Eva Tofalvi si Reka Ferencz au primit dreptul de a  participa in cursa de urmarire 10 km.
In intrecerea masculina de 10 km sprint cel mai bine clasat a fost predeleanul Stefan Gavrila in varsta de 24 de ani, legitimata la Bucegi Predeal  care a terminat cursa pe locul 55 cu 3 ratate toate din pozitia in picioare si cu timpul total de 25,50 minute la 2,25 minute secunde distanta de de prima pozitie ocupata la sfarsitul cursei de norvegianul Emil Hengle Svendsen.

Cel de-al doilea roman in clasamentul general a fost Cornel Puchianu in varsta de 23 de ani, legitimat la Dinamo Brasov care a parcurs cei 10 km rezervati baietilor in 26,31 minute avand 4 ratari cate 2 din fiecare pozitie terminand astfel cursa pe locul 75 la o distanta de 3,06 minute de prima pozitie a clasamentului.
Remus Faur, in varsta de 23 de ani, legitimat la CS Dinamo Bucuresti, a parcurs distanta  in 26,32 minute avand o singure ratari din pozitia in picioare terminand astfel cursa pe locul 76 la o distanta de 3,07 minute de prima loc.
Ultimul biatlonist din Romania in clasamentul probei a fost Roland Gerbacea in varsta de 23 ani, legitimat la CS Dinamo Bucuresti, care a terminat cursa pe locul 89 cu 3 tinte rtatae toate din pzitia in picioare si cu timpul total de 26,58 minute la 3,33 minutedistanta de de prima pozitie a clasamentului.
Ca  urmare a locului ocupat la sfarsitul cursei Stefan Gavrila au primit dreptul de a  participa in cursa de urmarire 12,5 km.
Maine la Nove Mesto intrecerile din cadrul Campionatului Mondial  de biatlon vor continua cu probele d eurmarire 10 km la fete si 12,5 la baieti.

Niciun comentariu:

Insportline