Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 februarie 2013

Selectionata "frunzei de stejar" lidera in Cupa Europeana a Natiunilor dupa doua etape

Astazi au continuat partidele pentru editia 2013-2015 a Cupei Europene pe Natiuni divizia a-I-a valorica la rugby, categorie din care face parte si nationala "frunzei de stejar" alaturi de Georgia, Rusia, Spania, Portugalia si Belgia.
Iata rezultele partidelor programate astazi :
Belgia - Spania 21-21 (13-8)
La Bruxelles intr-o partida arbitrata de catre francezul Pomarede reprezentativa tarii gazda a terminat la egalitate scor 21-21 (13-8) cu nationala Spaniei. Pentru gazde au punctat Demolder si Piron cate un eseu si Williams o transformare si 3 lovituri de pedeapsa. Pentru iberici au concretizat pe tabela de marcaj prin Tudela Peret si Carter cate un eseu si Carrions Llorense 2 transformari si 2 lovituri de pedeapsa.
Georgia -Portugalia 13-17 (10-3)
Brigada nominalizata sa conduca partida nu a putut oficia  ca urmare a faptului vremea potrivnica de la Tbilisi nu a permis ca avionul sa aterizeze in capitala gruzina astfel fiind nominalizata brigada georgiana care la avut la centru  pe gruzinul Gia Amirkhanashvili. Confruntarea afost castigata de catre rugbystii georgieni cu scorul de 25-12 (7-3).
Pentru gruzini au concretizat pe tabela de marcaj Zibzibadze si Khmaladze doua si respectiv un eseu si Kvrikashvili 2 transformari si 2 lovituri de pedeapsa. Pentru portughezi a marcat mijlocasul la deschidere Pedro Leal din 4 lovituri de pedeapsa.

Romania - Rusia 29-14 (6-11)
La Bucuresti, pe stadionul "Arcul de Triumf" in fata a 2500 de spectatori intr-o partida arbitrata de catre  o brigada engleza avandul la centru pe Pearce  reprezentativa "frunzei de stejar" a invins cu scorul de 29-14 (6-11) reprezentativa Rusiei.
Pentru selectionata Romaniei au punctat Florin Vlacu cu numai putin de 22 de puncte (un eseu, 5 lovituri de pedeapsa si 2 transformari) si Robert Dascalu un eseu. De cealalta parte selectionata Rusiei a marcat prin Gerasimov un eseu si Klyuchnikov din 3 lovituri de pedeapsa. De mentionat ca in minutul 46 Daniel Carpo de la gazde si in minutul 76 Garbuzov de la oaspeti au fost sanctionati cu cartonas galben.
Dupa doua etape disputate in clasament conduc Romania si Georgia cu cate 8 puncte fiecare urmate Rusia 4 puncte, Belgia si Spania cate 3 puncte si Portugalia 1 punct.

Niciun comentariu:

Insportline