Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 octombrie 2012

Velux Champions League : HCM Constanta - MKB Veszprem 27-37 (12-19)

In aceasta  seara, la Bucuresti, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu", in prezenta a 3.000 de spectatori, campioana Romaniei, HCM Constanta in cadrul etapei a-II-a  grupei B din noua editie a a VELUX Liga Campionilor EHF la handbal masculin a intalnit-o pe campioana Ungariei,  MKB Veszprem. Conducerea tehnica formata din Zvonko Shundovski principal si Marko Isakovic si Alexandru Buligan secunzii au trimis in teren urmatorul "7" : Ionut Rudi Stanescu - Laurentiu Toma (capitan), Javier Hummet, Alexandru Simicu (Dalibor Cutura in atac), Val Sanchio, Alexander Adzic (Alexandru Csepreghi in atac) si George Buricea.
HCM-ul are un inceput foarte bun si  in minutul 12 "marinarii"conduceau cu scorul de 8-6. De aici s-a rupt ceva in jocul cosntantenilor pentru ca in numai 4 minute maghiarii, la care joaca Timuzsin Schuch pan nu demult echipier al HCM-ului, vor inscrie 4 goluri consecutiv fara a primii vreunul. In minutul 17 portarul campioanei  Ionut Rudi Stanescu are o iesire imprudenta si va fi sanctionat cu cartonas rosu (eliminare definitiva) astfel ca intre buturi va intra Mihai Popescu care accidentat fiind nu va evolua la intrega sa valoare. Scorul i-a proportii si in minutul 24 Veszprem conduce cu 16-10 pentru ca la pauza tabela sa indice socrul de 19-12 in favoarea celor de la MKB Veszprem.
In repriza a doua tomitanii incerca sa tina pasul cu partenerii lor de intrecere in minutul 40 scorul aratand 26-19 pentru campioana Ungariei. In minutul 44 diferenta se mareste la 9 goluri 29-20. Jucatorii HCM-ului nu cedeaaz si se apropie in minutul 49 la 31-25. Pana la sfarsitul partidei oaspetii nu cedeaza ba mai mult diferenta se mareste si va ajunge in minutul 60 la 37-27 scor cu care se incheie partida.
In concluzie poarta nu ne-a ajutat in aceasta partida, apararea a fost depasita la toate capitolele, extremele si pivotii au fost ca si inexistenti iar poarta prin eliminarea lui Stanescu a ramas descoperita Popescu evoluand accidentat.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu (5 aruncari la poarta aparate din 32 de aruncari), Ionut Rudi Stanescu (2/12), Cutura (7 goluri din 8 aruncari la poarta),  Simicu (7/11), Humet (4/10), Sabou (3/6 toate din lovituri de la 7 metri), Criciotoiu si Buricea (2/5), Val (1/2), Dragicevic (1/1), Sadoveac (0/3), Csepreghi (0/1).Au mai jucat : Laurentiu Toma, Alexander Adzic, Marius Stavrositu si Borislav Angelovski.
Urmatoarea partida HCM-ul o va disputa in deplasare la Kiel in compania campioanei Europei.

Niciun comentariu:

Insportline