Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Dinamo Bucuresti - CVM Tomis Constanta 0 - 3 ( 22-25, 24-26, 22-25)

Astazi, la Bucuresti, in Sala Extreme, in cadrul etapei a-II-a a Diviziei Nationale A1 la volei masculin, Dinamo Bucuresti a primit replica  vicecampioanei Romaniei, CVM Tomis Constanta.
Asa stand lucrurile “marinarii" condusi de pe margine de noul cuplu de antrenori Radovan Gacic principal si Erkan Togan secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Javier Gonzalez (coordonator), Milos Terzis (extrema), Olli Pekka Ojansivu (universal), Andrei Spanu (centru), Mladen Bojic (extrema), Andrei Laza (centru) şi Valentin Ivanov pe postul de libero.
In prima treime a primului set persista echilibrul oaspetii conducand la primul time-out tehnic cu 8-6. Sfatuiti de pe margine de Gacic si cu Terzis "marinari" se desprind la 12-8 si 15-11.Urmeaza, insa, o cadere inexplicabila a tomitanilor si "capitalistii" intorc rezultatul si vor conduce cu 17-16. Antrenorul sloven face o schimbare inspirata inlocuind pe coordonatorul Gonzalez cu Marin Lescov acesta din urm ramanand in teren pana la sfarsitul partidei. Dupa acest fapt cele doua echipe merg cap la cap pana la 22-22. Finalul revine constantenilor care mai concentrati vor castiga primul set cu scorul de 25-22.
Partialul al doilea incepe cu "politistii" in prim plan fapt ce l-a determinat pe Gacic sa ceara time-out la scorul de 6-3 pentru Dinamo. Rezultatul se vede si dobrogenii intorc soarta setului conducanc cu 16-14 si 20-16. Dinamovistii nu cedeza si revin spectaculos si vor avea initiativa conducand cu scorul de 23-22. Gacic este din nou inspirat introducandu-i in teren pe Borota si Stancu in locul lui Bojic si Spanu. De altfel Stancu este cel care va castiga de unul singur setul pentru tomitani resuind doua servicii castigatoare si astfel Tomisul castiga si setul al doilea cu scorul de 26-24.
Ultimul set al treilea are o desfasurare are o desfsurare identic cu cel anterior. Dinamovistii pornesc bine conducand cu 5-3 dar constantenii revin si vor conduce 10-8, 20-16 si 23-18. Se parea ca meciul este jucat dar gazdele cu o ultima tresarire de orgoliu se apropie la 22-24 dar prea putin pentru a putea pune probleme constantenilor care vor castig setul cu scorul de 25-22 si implicit meciul cu 3-0.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 9 s-au transformat in puncte pentru adversar in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 6 de puncte prin acest procedeu dar si 4 servicii as.

Niciun comentariu:

Insportline