Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 octombrie 2012

RCJ Farul Constanta locul patru la al doilea turneu din cadrul Superligii de rugby în 7


Astazi, la Bucureşti, pe terenurile II şi III ale Stadionului Naţional "Arcul de Triumf", s-a desfasurat al doilea turneu din cadrul Superligii de rugby în 7. Antrenorul echipei RCJ Farul, Cristian Brănescu, a reţinut 11 jucători pentru acest turneu: Florin Sasu, Gorun,  Onal Agiacai, Vali Mototolea, Ogea, Florin Ion, Costi Gheară, Adrian Apostol, Ionut Puişoru,  Mihaita Zainea şi Tinca  Lipsesc faţă de turneul precedent Van Neel, Van der Linde, George Stein,  Eugene Jantjies şi McGraph Van Wyk, ultimii doi fiind convocaţi la echipa naţională a Namibiei, lotul lărgit, alături de fraţii Darryl şi Sergio De la Harpe. La acesta competiţie au participat cele opt formaţii care au activat anul acesta în Superligă, împărţite în două grupe. RCJ Farul Constanţa a fost repartizata alaturi de Steaua Bucureşti, Politehnica Iaşi  şi RCM Timişoara in grupa A.
In prima partida a grupei Farul a invins cu 26-12 pe  Politehnica Iasi. A urmat partida cu banatenii de la   la RCM Universitatea de Vest Timisoara cu care au terminat la eglitate scor 5-5. In ultima partida cea socotita derbyul grupei Farul Constanta a fost invinsa clar cu 14-33 de echipa militara. Ca urmare a acestor rezultate RCJ Farul Constanta  a terminat grupa pe locul al doilea calificandu-se in semifinale unde a intalnit-o pe castigatoarea grupei B, Dinamo Bucuresti. 
In semifinale RCJ Farul Constanta a fost invinsa cu scorul de 17-7 de Dinamo Bucuresti ratand calificarea in finala intrecerii. A jucat in schimb in finala mica unde  fost invinsa de surpriza competitiei CSM Bucuresti cu scorul de 22-7. 
Asadar dupa doua turnee disputate  RCJ Farul Constanta ocup locul trei cu 23 de puncte dupa CSA Steaua Bucuresti cu 26 puncte si Dinamo Bucuresti cu 24 de puncte si inaintea lui CSM Bucuresti cu 21 de puncte.
Urmatorul turneu, cel care va stabili ierarhia finala a trecerii de rugby in 7, al treilea se va desfasura saptamana viitoare la Timisoara. 

Niciun comentariu:

Insportline