Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 octombrie 2012

VELUX Liga Campionilor EHF la handbal masculin : THW Kiel - HCM Constanta 35-14 (16-7)


In aceasta  seara, la Kiel, in Sparkassen - Arena, in prezenta a 9.400 de spectatori, campioana Romaniei, HCM Constanta in cadrul etapei a-III-a  grupei B din noua editie a a VELUX Liga Campionilor EHF la handbal masculin a intalnit-o indeplasare pe campioana Germaniei si totodata a Europei, THW Kiel. Cu portarul Mihai Popescu si coordonatorul Dalibor Cutura lasati acsa ca urmare a unor accidentari conducerea tehnica formata din Zvonko Shundovski principal si Marko Isakovic si Alexandru Buligan secunzii a fost nevoita sa trimita in teren urmatorul "7" : Ionut Rudi Stanescu - Laurentiu Toma (capitan), Javier Hummet, Alexandru Simicu ( Val Snchio in atac), Bogdan Criciotoiu, Borislav Angelovski (Alexandru Csepreghi in atac) si George Buricea.
Campioan Europei incepe partida cu toate motoarele ambalate la maxim astfel ca antrenorul sloven al oaspetilor este nevoit sa ceara primul time-out foarte devreme, in minutul 7, la scorul de 5-0 in favoarea germanilor. HCM-ul revine din pumni incetul cu incetul si in minutul 19 scorul arata 10-5 pentru nemti. Urmeaza din nou o perioda de seceta pentru marinari care timp de 9 minute nu inscriu nciun gol in schimb primesc 5 pentru ca dupa primele 30 de minute de joc sorul sa arate 16-7 in favoarea detinatoarei Ligii Campionilor.
In repriza a doua tomitanii dupa un inceput mai convingator (23-10 in minutul 38) urmeaza o noua perioada neagra in jocul dobrogenilor care pana in minutul 46 vor mai primi 6 goluri fara sa reusesca sa inscrie vreunul (29-10). In ultimul sfert de ora a partidei Kiel i-a piciorul de pe acceleratie si da astfel prilejul constantenilor sa mai inscrie. Dupa 60 de minute de joc THW Kiel administreaza celor de la HCM Constanta cea mai drastic infrangere de cand particip in acest competitie scor : 35-14 (16-7). in incerca sa tina pasul cu partenerii lor de intrecere in minutul 40 scorul aratand 26-19 pentru campioana Ungariei.
Singurul handbalist de la HCM Constanta care s-a facut remarcat in aceasta partida a fost portarul Ionut Rudi Stanescu care a aparat 3 aruncari de la 7 metri. In rest nimic... 
Pentru HCM Constanta au evoluat :  Ionut Rudi Stanescu (8 aruncari aparate din 43 aruncari la poarta din care 3 lovituri de la 7 metri), Angelovski  (4 goluri din 8 aruncari la poarta), Simicu (3/5), Humet (2/6), Criciotoiu (2/5), Buricea (1/2),  Toma (1/4), Csepreghi (1/6), Stavrositu (0/1), Dragicevic (0/2) . Au mai jucat : Val Sanchio, Alexandru Sabou.
Urmatoarea partida HCM Constanta o va disputa pe teren propriu la Buzau (sic !)  in compania campioanei Sloveniei, Celje Pivovarna Lasko.

Niciun comentariu:

Insportline