Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 septembrie 2012

Liga Nationala de handbal masculin : HCM Constanta - HC Odorhei 34-28 (18-14)

Duminica, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, campioana Romaniei, HCM Constanta a a intalnit pe HC Odorhei in cadrul etapei a-III-a Ligii Nationale de handbal masculin. Reveniti, vineri, in tara, din Suedia, dupa partida disputata in noua editie a a VELUX Liga Campionilor EHF la handbal masculin, in compania celor de la  IK Savenhof constantenii trimisi in teren de Zvonko Shundovski si anume : Mihai Popescu - Laurentiu Toma (capitan), Borislav Angelovski (Javier Humet in atac), Milutin Dragicevic (Dalibor Cutura in atac), Val Sanchio, Alexandru Csepreghi si George Buricea intra mai greu in atmosfera meciului fiind condusi in mintul 8 cu scorul de 4-2. Incetul cu incetul campionii isi regasesc cadenta astfel ca in minutul 18 scorul arata 10-5 in favoarea dobrogenilor. Harghitenii sfatuiti de pe margine de antrenorul Vlad Caba  se apropia in minutul 22 la 12-9 dar time-outul cerut de banca tehnica a "marinarilor" face ca diferenta sa se pastreze. Astfel dupa primele 30 de minute de joc (la pauza) se consemneaza scorul de 18-14 in favoarea HCM-ului.
In repriza a doua HCM-ul schimba liniile incepand cu urmatorul "7" :  Mihai Popescu -  Marius Sadoveac, Bogdan Criciotoiu, Milutin Dragicevic, Dalibor Cutura, Borislav Angelovski si Alexandru Sabou.
In primele 5 minute avansul luat la pauza se mentine astfel ca in minutul 35 tomitanii conduc cu scorul de 20-16. Cea mai mare diferenta se va inregistra in minutul 46 scor 27-19 in favoarea campionilor. Avand avantajul celor 8 goluri antrenorul gazdelor va introduce in teren pe toti jucatorii neutilizati pana atunci  si anume Alexandru Simicu si Marius Stavrositu iar Ionut Rudi Stanescu va intra in poarta in locul lui Mihai Popescu in minutul 47 dupa ce acesta din urma s-a accidentat la umar. Pe fondul schimabrilor efectuate in tabara gazdelor transilvanenii se apropie la 29-24 in minutul 53 dar constantenii stiu sa gestioneze sfarsitul meciului si astfel dupa 60 de minute de joc consemnam a treia victorie in campionat din tot atatea posibile cu scorul de 34-28 (18-14) in fata principalei contracandidate la titlu HC Odorhei.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Mihai Popescu 17 aruncari la poarta aparate din 36 de aruncari din care un 7 metri parat, Ionut Rudi Stanescu (5/14 din care doua lovituri de la 7 metri parate), George Buricea ( 5 goluri din 5 aruncari la poarta), Marius Sadoveac (5/7 din care o aruncare de la 7 metri ratata), Javier Humet (5/11), Bogdan Criciotoiu (4/5), Dalibor Cutura (4/8), Milutin Dragicevic (3/3), Laurentiu Toma (3/5 2 din 7 metri), Alexandru Csepreghi (2/5), Val Sanchio (1/1), Alexandru Simicu (0/3), Borislav Angelovski (0/4), Alexandru Sabou (0/1), Marius Stavrositu (0/1).Urmatoarea partida a HCM-ul o va fi cea din Velux Champions League impotriva campioanei Ungariei MKB Veszprem confruntare care se va disputa pe teren propriu, la Bucuresti, in Sala Polivalenta.

Niciun comentariu:

Insportline