Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Divizia Nationala A1 la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - Unic Piatra Neamt 3 - 0 (25-12, 25-23, 25-9)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in cadrul etapei a-IV-a a Diviziei Nationale A1 la volei feminin, echipa gazda, campioanA Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta a primit replica moldovencelor de la Unic Piatra Neamt. Aceasta confruntare era un bun prilej pentru banca tehnica constanteana de a vedea cum stau lucrurile inaintea importantei partide din Liga Campionilor de marti 30 ocotmbrie impotriva germancelor de la Schweringen.                              
Asa stand lucrurile “sirenele" conduse de pe margine de cuplul de antrenori Darko Zakoc principal si Constantin Alexe secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga - Calota (coordonator), Jasna Mastorovic (extrema), Natasha Sevarika (universal), Tasha Holness (centru), Jeoselyna Rodriguez Santos (extrema), Claudia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
In primul set, unul fara istoric, gazdele au  prestat un joc de calitate in fata caruia moldovencele nu au putut face fata cedand setul foarte rapid cu scorul de 25-12.
In partialul al doilea  antrenorul campionei dorind sa-si menajeze titularele a introdus in teren si rezervele (Cazacu, Ganzer, Lamb si Gennesis Francesco Machado) fapt ce s-a vazut pe tabela de marcaj cand de la 6-1 pentru dobrogence partida s-a echilibrat nemtencele indraznind mai mult 10-10, 16-15, 22-21. Experienta si-a spus cuvantul constantencele reusind sa gestioneze mai bine finalul setului pe care si-l adjudeca cu scorul de 25-23.
In ultimul set, al treilea, tomitanele  cu  formula de baza in teren reusesc sa castige foarte usor setul cu 25-9  ca urmare a unor servicii puternice sau foarte bine plasate la care s-a adaugat si blocajul care a functionat perfect.
Voleibalistele constantene de data aceasta nu au avut probleme la serviciu unde doar de 2 s-au transformat in puncte pentru adversar in schimb blocajul  a functionat perfect reusind 10 de puncte prin acest procedeu dar si 6 servicii as. Problemele cele mai mari insa, au fost la preluare, capitol la care campioanele mai inca de lucrat fiind deficitare.
Urmatoarea partida este cea de marti din Liga Campionilor cand vor juca impotriva celor germancelor Schweringen in fata propriilor suporteri.

Niciun comentariu:

Insportline