Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 octombrie 2012

Monica Niculescu a pierdut ambele finale atat la simplu cat si la dublu la BGL BNP Parisbas Luxembourg Open


In perioada 13 - 21 octombrie, la Luxembourg, in tara cu acelasi nume, sub denumirea de
"BGL BNP Parisbas Luxembourg Open", pe suprafata hard, s-a desfasurat in un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $. 
Monica Niculescu singura reprezentanta a Romania ramasa in concurs a evoluat astazi in finala competitiei in compania americancei Venus Williams. Aflata  pentru a doua oara consecutiv in finala turneului desfsurat in ducatul luxemburghez Niculescu in varsta de 25 de ani aflata la momentul desfasurarii partidei pe locul 70 in ierarhia WTA a fost invinsa si de data aceasta  dupa 84 de minute de joc si doua seturi cu scorul de 6-2, 6-3. Pentru calificarea pana in finala turneului de simplu Monica Niculescu a fost recompensata cu un cec in valoare de 19.000 $ si 200 puncte WTA care au urcat-o pana pe locul 68 cu un total de 906 puncte.
Alaturi de Irina Camelia Begu a participat si in competitia de dublu reusind  sa acceada pana in finala competitiei unde au fost invinse de catre dublul ceh Hlavackova, Hradecka, favoritele numarul 1, cu scorul de 6-3,6-4 dupa 70 de minute de joc Pentru calificarea in finla de dublu romncele u fost recompensate cu un cec in valoare de 5.750 $ fiecre si 200 de puncte WTA ceea ce face ca Monica Niculescu sa se afle pe locul 27 iar Irina Camelia Begu pe locul 37 in clsmaentul de dublu al WTA . 

Niciun comentariu:

Insportline