Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 octombrie 2012

Divizia Nationala A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - REMAT Zalau 3-1 (23-25, 25-21, 25-21, 25-23)


Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor, in cadrul etapei a-III-a a Diviziei Nationale A1 la volei masculin, CVM Tomis Constanta a primit vizita campioanei Romaniei, REMAT Zalau.
Asa stand lucrurile “marinarii" condusi de pe margine de noul cuplu de antrenori Radovan Gacic principal si Erkan Togan secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Javier Gonzalez (coordonator), Milos Terzis (extrema), Olli Pekka Ojansivu (universal), Andrei Spanu (centru), Mladen Bojic (extrema), Sergiu Stancu (centru) şi Valentin Ivanov pe postul de libero.
Primul set este unul foarte echilibrat cu cele doua echipe trecand succesiv la conducere.Echilibrul se mentine pana la scorul de 22-22 cand zalaoanii profita la maxim de greselile din tabara constanteana si vor castig setul cu 25-23. Acest set castigat de catre ardeleni sa fie oare momentul revenimentului salajenilor dupa doua infrangeri consecutive ?
Partialul al doilea incepe cu "mrinarii" in prim plan care conduc cu 5-1, 10-5 si 16-10. Campionii strang randurile incerc sa recupereze terenul pierdut (23-20) dar finalul partine gazdelor cre vor castiga setul cu 25-21.
Setul al treilea are o desfasurare identica cu primul nu mai ca finalul le apartine de data aceasta dobrogenilor care reusesc sa gestioneze mai bine finalul de set castigandu-l cu 25-21.
Ultimul set, al patrulea este unul foarte echilibrat cele doua echipe margand cap la cap pana spre sfarsitul setului cand tomitanii reusesc sa castige setul cu scorul de 25-23 si implicit meciul cu 3-1.
Pentru CVM Tomis Constanta au mi jucat Andrei Laza si Dan Borota.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 11 s-au transformat in puncte pentru adversar iar prelaurea a fost punctul nevralgic al echipei in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 4 de puncte prin acest procedeu dar si 5 servicii as.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis s-a instalat confortabil in fotoliul de lider si abordeaza cu incredere partida de marti de la Moscova din Liga Campionilor impotriva celor de la Dinamo.

Niciun comentariu:

Insportline