Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 octombrie 2012

RCJ Farul Constanta a castigat primul turneu din cadrul Superligii de rugby în 7

Astazi, la Bucureşti, pe terenurile II şi III ale Stadionului Naţional "Arcul de Triumf", s-a desfasurat primul turneu din cadrul Superligii de rugby în 7. Antrenorul echipei RCJ Farul, Cristian Brănescu, a reţinut 12 jucători pentru acest turneu: Van Neel, Masilevu, Vali Mototolea, Ogea, Fl. Ion,  Eugene Jantjes, Laqai, Costi Gheară, Ionut Puişoru, Stein, Mihaita Zainea şi Tinca. La acesta competiţie au participat cele opt formaţii care au activat anul acesta în Superligă, împărţite în două grupe. RCJ Farul Constanţa a fost repartizata alaturi de CSM Bucureşti, Politehnica Iaşi  şi RCM Timişoara in grupa B.
In prima partida a grupei Farul a invins cu 12-0 pe CSM Bucuresti. A urmat partida cu moldovenii de la Politehnica Iasi de care au trecut  cu categoricul scor de 50-0. In ultima partida cea socotita derbyul grupei Farul Constanta a invins clar cu 21-0 pe banatenii de la RCM Universitatea de Vest Timisoara. Ca urmare a acestor rezultate RCJ Farul Constanta  a castigat grupa si s-a calificat in semifinale de pe prima pozitie alaturi de CSM Bucuresti. Din grupa A au acces in semifinale Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti. 
In semifinale RCJ Farul Constanta a invins-o cu scorul de 28-0 pe Dinamo Bucuresti calificandu-se astfel in finala intrecerii unde o va intalni pe surpriza competitiei CSM Bucuresti care a trecut in semifinale de Steaua Bucuresti cu 17-14. 
Asadar in finala competitiei RCJ Farul a intalnit-o pe CSM Bucuresti reeditand confruntareA din grupe. Scor final 38-19 (21-7) pentru "marinari" care isi adjudeca astfel prima etapa din cele trei ale Superligii de rugby în 7 si se instaleaza pe prima pozitie a clasamentului cu 15 puncte din tot atatea posibile. In finala, Cristi Branescu a trimis in teren urmatorea formula de echipa : Van der Linde, Vali Motolea, Eugen Jantjies, Steyn, Costi Gheara, Ionut Puisoru si McGraph van Wik.  Cele 6 eseuri inscrise de catre faristi in finala au fost marcate de : Gheara 2, van Wik, Puisoru, Steyn si Mototolea cate unul si Jantjies 3 transformari si Puisoru o transformare.  



Niciun comentariu:

Insportline