Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 octombrie 2012

Divizia Nationala A1 la volei feminin : Dinamo Bucuresti - CSV 2004 Tomis Constanta 3 - 1 (25-23, 19-25, 25-22, 25-15)


Astazi, la Dobroesti (Ilfov!), in cadrul unei restanta din etapa a-I-a a Diviziei Nationale A1 la volei feminin, echipa gazda Dinamo Bucuresti a primit replica campioanei Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta.                              
Asa stand lucrurile “sirenele" conduse de pe margine de cuplul de antrenori Darko Zakoc principal si Constantin Alexe secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga - Calota (coordonator), Jasna Majestorovic (extrema), Natasha Sevarika (universal), Tasha Holness (centru), Jeoselyna Rodriguez Santos (extrema), Claudia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
In primul set echilibrul se mentine pana la al doilea time-out tehnic  (15-16) dupa care  "politistele" se distanteaza la 23-19. Se parea ca vor castiga setul dar cu Neaga la serviciu campioanele egaleaza insa nu a fost suficient astfel ca primul set este adjudecat de gazde cu 25-23.
Partialul al doilea este echilibrat pana la primul time-out tehnic (8-9) dupa care Zakoc schimba coordonatorul introducand-o pe Genesis Francesco. Rezultatele se vad si  tomitanele vor prelua initiativa conducnd cu 16-12, 23-18 adjudecandu-si setul cu 25-19 si egaland situatia.
In al treilea set dobrogencele cu Jeoselyna Rodriguez Santos la serviciu vor conduce cu 5-0 si 7-2 dar dinamovistele  cu cele doua "babe" in teren Alida Marcovici si Daniela Minca reusesc sa rstoarne situatia conducand cu 15-10 si 19-11. Zakoc schimba din mers introducandu-le pe Sevarika, Ganzer si Neaga dar fara folos scorul devenind 24-18. Cand se parea ca  bucurestencele vor castiga foarte usor setul intra la serviciu pentru oaspete Tasha Holness care incearca imposibilul reusind 4 servicii castigatoare dar pna la urm setul se incheie cu victoria "capitalistelor" cu scorul de 25-22.
Ulltimul set, al patrulea este la discretia dinamovistelor cre profita de degringolda din tabara advers si isi va adjudec setul cu 25-15 si partid cu 3-1.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta a mai jucat Cristina Cazacu.
Voleibalistele constantene au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 13 s-au transformat in puncte pentru adversar iar preluarea  a fost deficitara creand probleme echipei campioane  in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind  10 puncte prin acest procedeu dar si 3 servicii as.

Niciun comentariu:

Insportline