Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 octombrie 2012

Divizia Nationala A1 la volei feminin : CSV Alba Blaj - CSV 2004 Tomis Constanta 0 - 3 (16-25, 16-25, 18-25)


Astazi, la Blaj, in Sala Sporturilor "Timotei Cipariu", in fata a 700 spectatori, in cadrul etapei a-III-a a Diviziei Nationale A1 la volei feminin, echipa gazda CSV Alba a primit replica campioanei Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta.                               Asa stand lucrurile “sirenele" conduse de pe margine de cuplul de antrenori Darko Zakoc principal si Constantin Alexe secund au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga - Calota (coordonator), Jasna Mastorovic (extrema), Natasha Sevarika (universal), Tasha Holness (centru), Jeoselyna Rodriguez Santos (extrema), Claudia Gavrilescu (cap.,centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
In primul set gazdele au rezistat pana la primul time-out tehnic (5-8) dupa care experienta campioanelor si-a spus cuvantul distantandu-se la 16-9, 21-11 pentru ca setul sa se incheie cu scorul de 25-16.
Partialul al doilea este mai echilibrat de data acesta ardelencele cedand inititiva la al doilea time-out tehnic (12-16) pentru ca ulterior tomitanele sa se desprinda la 22-14 si sa incheie setul cu acelasi scor 25-16.
In ultimul set, al treilea, blajencele incep puternic si vor conduce cu 7-3 fapt pentru care Darko Zakoc este nevoit sa ceara time-out. Dupa mustruluiala aplicata elevelor sale acestea prin Holness la serviciu intorc rezultatul (7-8). Echilibrul se mentine pan la al doilea time-out tehnic (15-16) dupa care pe serviciul lui Majestorovic oapsetele se desprind la 23-16 si vor incheia setul si meciul cu scorul de 25-18.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta a mai jucat Cristina Cazacu.
Voleibalistele constantene au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 6 s-au transformat in puncte pentru adversar in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 5 de puncte prin acest procedeu dar si 8 servicii as. Problemele cele mai mari insa, au fost la preluare, capitol la care campioanele mai inca de lucrat fiind deficitare.
Urmatoarea partida este cea de marti de la Urbino (Italia) din Liga Campionilor cand vor juca impotriva celor de la Robur Tiboni incepand de la ora 21.30.

Niciun comentariu:

Insportline