Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iunie 2012

“SuperLiga nationala de rugby Cec Bank” : RCJ Farul Constanta - CS Universitatea Cluj-Napoca 52-15(21-3)


In “SuperLiga nationala de rugby Cec Bank” pe stadionul “Mihai Naca” din Constanta echipa gazda, RCJ Farul, a primit replica celor de la CS Universitatea Cluj-Napoca in cadrul unei partide a etapei a-IX-a a doua a returului.
Asa stand lucrurile antrenorul Farului fostul international Cristian Branescu : Gorun,Cornei,Sasu - Neacsu,Munteanu (cap.) -Ackerman,Van Neel,Masilevu - Laqai - Howard Titus - Mc Grath Van Wyk -Gheara -  Darryl De La Harpe,Sergio De La Harpe -Stein
Dupa cum era de asteptat  "marinarii" incep in forta astfel ca in minutul 7 consemnam primul eseu al partidei marcat de catre aripa namibiana Mc Grath Van Wyk dupa o actiune colectiva a liniei de treisferturi dupa ce actiunea a pornit din "22"-ul propriu. Howard Titus transforma eseul si scorul devine 7-0. Replica ardelenilor nu se lasa asteptata si oaspetii vor puncta in minutul 11 dintr-o lovitura de pedeapsa transformata de catre Utiu.In minutul 18 fundasul echipei de la malul marii va reusi un nou eseu transformat de acelasi Howard Titus si scorul de vine 14-3.Caldura sufocanta il obliga pe arbitrul Emil Gorodea sa acorde o pauza de rehidratare pentru cele dou echipe. Cu forte proaspete dupa mica intrerupere tomitanii vor inscrie un nou eseu dupa o actiune inceputa in 22-ul propriu si continuata de catre mijlocasul la gramada Sailasa Laqai cu un sprint de 70 de metri terminat in terenul de tinta advers. Hward Titus transforma eseul si scorul devine 21-3 scor cu care se termina prima repriza. 
Hotarati sa incheie cat mai devreme conturile dobrogenii incep puternic mitanul al doilea reusind doua incercari prin taloneurul Cristian Ciornei in minutul 44 si interntionaul Costi Gheara in minutul 48 ultimul eseu fiind transformat de ctre Howard Titus si scorul ia proportii 33-3. Studentii clujeni vor repune balonul de la centru si nu vor iesi din 22 advers pana cand nu vor inscrie primul lor eseu prin fostul international aripa Teodorescu. Transformarea este ratata. Urmeaza o perioada de dominare a ospetilor pe fondul relaxarii si efectuarii de schimbari in tabara constanteana. Acesta dominare se va finaliza in minul 62 cu un nou eseu al oaspetilor dupa ce in urma unei gramezi la 15 metri de terenul de tinta farist imping puternic cu pachetul de inaintare Martac culcand balonul intre buturile gazdelor. Transformarea este reusita de catre Puscasu si scorul devine 33-15. In ultimel 7 minute ale partidei "delfinii' vor mai inscrie 3 eseuri. Primul in minutul 73 cand dupa o tusa executata de gazde balonul circula pe linia de treisferturi ultima pasa gsindu-l pe fundasul Gregory Stein care cu un sprint irezistibil se va opri in ternul de tinta advers. Howard Titus isi imbunatateste procentajul reusind transformarea scor 40-15. Dupa numai 3 minute a venit randul aripei Darryl de la Harpe sainscrie un nou eseu pentru gazde de data acesta Howard Titus ratand transformarea. In ultimul minut de joc faristii castiga un balon in gramada pe repunerea clujenilor linia de treisferturi farista se pune in miscre ir Darrylk de la Harpe va inscrie un nou eseu pentru echipa sa. Howard Titus prin transformarea sa va inchide tabela la scorul de 52-15 dupa 80 de minute de joc.
Cu cele 5 puncte acumulate astazi RCJ Farul Constanta isi consolideaza locul 3 cu 32 de puncte dupa Stiinta Baia Mare 38 de puncte si Universitatea Timisoara cu 34 de puncte si inaintea echipelor Steaua Bucuresti 31 de puncte si Dinamo Bucuresti 25 de puncte.
Etapa urmatoare, pe 14 iulie, RCJ Farul Constanta va juca in deplasare la Timisoara intr-o partida decisiva care va stabili in mare masura ocupnta locului 2 la sfrsitul sezonului regulat. Pna atunci, insa, “SuperLiga nationala de rugby Cec Bank” lasa locul turneului international de rugby IRB Nations Cup ce se va desfasura la Bucuresti pe stadionul  "Arcul de Triumf" si la care particip selectionatele Romaniei, Portugaliei, Rusiei, Argentin Jaguars, Uruguay si Italia B.

Niciun comentariu:

Insportline