Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 iunie 2012

Grecul Ioanis Tamuridis (SP Tableware (Grecia) este liderul Turului Romaniei dupa doua etape


Astazi, la Constanta, Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla"  debutat cu un prologul un contratimp individual desfasurat pe distanta a 8 km in statiunea Mamaia. Victoria a revenit grecului Ioanis Tamuridis de la echipa SP Tableware (Grecia) cu timpul total de 10 minute si 8 secunde imbracand primul tricoul galben al liderului turului. El a fost urmat in clasamentul de etapa de catre Andrei Nechita (Romania) castigatorul turului de anul trecut la 5 secunde si de croatul Matija Kvasina  (Tusnad Cycling Team) la 7 secunde distanta.
 Dupa amiaza s-a dat startul in a doua etapa (de plat) desfasurata pe distanta a 143 de kilometri pe traseu Giurgeni-Braila-Galati victoria revenind la sprint ucrainianului Andreiy Kulik (Ucraina) cu timpul total de 2 ore 59 minute si 4 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe spaniolul Joaquin Sobrino si grecul  Ioanis Tamuridis ambii de la echipa SP Tableware (Grecia) sositi in acelasi timp cu invingatorul. Ca urmare a locului trei in etapa grecul  Ioanis Tamuridis (SP Tableware,Grecia) purtatorul tricoului galben isi mareste avantajul la general fata de Andrei Nechita (Romania) la 9 secunde si la 11 secunde fata de croatul Matija Kvasina  (Tusnad Cycling Team).
In intrecerea pe echipe conduce Romania fiind urmata de catre Tusnad Cycling Team) la 21 secunde distanta side catre Nessebar Schock-Blaze Cycling Team (Bulgaria) la 29 de secunde. Tricoul alb al celui mai combativ ciclist este imbracat de astazi de catre Andrei Nechita (Romania), cel verde al celui mai bun catarator este purtat de catre croatul Matija Kvasina  (Tusnad Cycling Team) iar ca urmare a castigarii a doua sprinturi intermediare in etapa de astazi tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat de astazi de Alexandru Ciocan (CS Otopeni). 
Maine in etapa a treia rutierii vor avea de parcurs distanta de  180 de kilometri pe traseul pe Galati - Tecuci - Barlad-Vaslui.

Niciun comentariu:

Insportline