Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 iunie 2012

Rutierul croat Matija Kvasina (Tusnad Cycling Team) a castigat editia din acest an a Turului Romaniei

Astazi, in etapa a-IX-a (ultima) a Turului ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata pe distanta de   113 de kilometri pe traseul Salonta - Marghita victoria revenind la sprint grecului Ioannis Tamouridis de la formatia SP Tableware cu timpul total de 2 ore 18 minute si 23 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe ungurul Krisztian Lovassi (Tusnad Cycling Team) si pe Eduard Michael Grosu (Romania) sositi in acelasi timp cu invingatorul. 

Cum aceasta etapa nu a produs schimbari importante la varful ierarhiei croatul Matija Kvasina de la echipa harghiteana Tusnad Cycling Team a castigat editia din acest an a Turului Romaniei fiind urmat de  Victor de la Parte Gonzales (SP Tableware) la 23 secunde distanta si de   germanul Johannes Heider (Team UR-Krostitzer-Univega  la 2,51 minute distanta.
Intrecerea pe echipe a fost castigata in acest an de catre nationala Ucraina fiind urmata de echipa italiana ISD-Lampre  la 56 de secunde si de catre  Tusnad Cycling Team  la 1,17 minute distanta. 
Tricoul alb al celui mai combativ ciclist a revenit grecului Ioannis Tamouridis de la formatia SP Tableware  cu un total de 140 de puncte.
Tricoul verde al celui mai bun catarator a fost adjudecat de catre germanul Johannes Heider (Team UR-Krostitzer-Univega)  cu un total de 44 puncte iar tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat pentru a sasea zi consecutiv  de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei cu un total de 53 de puncte.
Cel mai bine clasat roman in ierarhia generala a fost castigatorul de anul trecut Andrei Nechita (Romania) care a terminat competitia pe locul 5 la 4,6 minute de invingatorul turului imbracand totodata tricoul albastru al acestui clasament.

Niciun comentariu:

Insportline