Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 iunie 2012

Ciclistul croat Matija Kvasina (Tusnad Cycling Team) ramne liderul Turului Romaniei si dupa etapa a-VII-a


Astazi, in etapa a-VII-a a Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata pe distanta de  156 de kilometri pe traseul Agnita-Sibiu-Calimanesti-Ramnicu Valcea victoria a revenit la sprint grecului Ioannis Tamouridis de la formatia SP Tableware cu timpul total de 3 ore 34 minute si 30 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Riccardo Bolzan (Cycling Team Friuli) si germanul Alexander Tiedtke (Team UR-Krostitzer-Univega) sositi in acelasi timp cu invingatorul. 
Dupa aceasta etapa ierarhia la varful ei a ramas neschimbata astfel ca, croatul, Matija Kvasina de la echipa harghiteana Tusnad Cycling Team a imbraca tricoul galben al liderului cursei pentru a treia zi consecutive fiind urmat de Andrei Nechita (Romania) la 2 secunde distanta si de ucrainianul Maksym Vasilyev (ISD-Lampre) la 19 secunde distanta.
In intrecerea pe echipe italienii de la ISD-Lampre conduc fiind urmati de catre Ucraina la 1,25 minute si de catre CS Otopeni la 3,10 minute distanta. 
Tricoul alb al celui mai combativ ciclist a fost preluat de catre castigatorul etapei  grecului Ioannis Tamouridis de la formatia SP Tableware  cu 108 de puncte.
Tricoul verde al celui mai bun catarator este imbracat de astazi de catre ucrainianul Anatoliy Pakhtusov ( ISD-Lampre) cu un total de 26 puncte iar tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat pentru a cincea zi consecutiv  de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei cu un total de 48 de puncte.
Maine in etapa a opta rutierii vor avea de parcurs distanta de 126 de kilometri pe traseul Rm. Vâlcea - Horezu - Novaci - Ranca.

Niciun comentariu:

Insportline