Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2012

Ciclistul iberic Victor de la Parte Gonzales (SP Tableware) castiga etapa regina a Turului Romaniei




Astazi, in etapa a-VIII-a a Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata pe distanta de   126 de kilometri pe traseul Rm. Vâlcea - Horezu - Novaci - Ranca - Varful Papusa victoria revenind ibericului Victor de la Parte Gonzales de la formatia greaca SP Tableware cu timpul total de 3 ore 31 minute si 36 secunde. El a fost urmat in clasamentul de etapa de purtatorul tricoului galben  croatul Matija Kvasina (Tusnad Cycling Team) sosit in acelasi timp si germanul Johannes Heider (Team UR-Krostitzer-Univega) sosit la 30 de secunde distanta de invingator. 
Dupa aceasta etapa  croatul, Matija Kvasina de la echipa harghiteana Tusnad Cycling Team continua sa poarte tricoul galben al liderului cursei pentru a patra zi consecutive fiind urmat de  Victor de la Parte Gonzales (SP Tableware) la 23 secunde distanta si de   germanul Johannes Heider (Team UR-Krostitzer-Univega  la 2,51 minute distanta.
In intrecerea pe echipe italienii de la ISD-Lampre conduce nationala Ucraina fiind urmata de echipa italiana ISD-Lampre  la 1,03 minute si de catre  Tusnad Cycling Team  la 1,10 minute distanta. 
Tricoul alb al celui mai combativ ciclist a fost preluat de catre castigatorul etapei  grecului Ioannis Tamouridis de la formatia SP Tableware  cu 115 de puncte.
Tricoul verde al celui mai bun catarator este imbracat de astazi de catre germanul Johannes Heider (Team UR-Krostitzer-Univega)  cu un total de 44 puncte iar tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat pentru a cincea zi consecutiv  de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei cu un total de 48 de puncte.
Maine in etapa a noua, ultima a turului, rutierii vor avea de parcurs distanta de 113 de kilometri pe traseul Salonta - Marghita.

Niciun comentariu:

Insportline