Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 iunie 2012

Ciclistul croat Matija Kvasina (Tusnad Cycling Team) a preluat sefia clasamentului general in Turul Romaniei

Astazi, in etapa a-V-a a Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata pe distanta de  159 de kilometri pe traseul pe  Siret-Radauti-Suceava victoria a revenit la sprint croatului Matija Kvasina de la echipa harghiteana Tusnad Cycling Team cu timpul total de 3 ore 48 minute si 56 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe Andrei Nechita (Romania) si ucrainianul Denis Karnulin (ISD-Lampre) sositi in acelasi timp cu invingatorul. 
Aceasta etapa a produs modificari la varful ierarhiei croatul Matija Kvasina de la echipa harghiteana Tusnad Cycling Team preluand sefia clasamentului general  fiind urmat de Andrei Nechita (Romania) la 2 secunde distanta si de ucrainianul Maksym Vasilyev (ISD -Lampre) la 19 secunde distanta.
In intrecerea pe echipe italieniide la ISD-Lampre au preluat sefia clasamentului fiind urmati de catre Ucraina la 1,28 minute si de catre CS Otopeni la 3,10 minute distanta. 
Tricoul alb al celui mai combativ ciclist a fost imbracat de catre grecul Ioannis Tamouridis (SP Tableware) cu 69 de puncte.
Tricoul verde al celui mai bun catarator este purtat in continuare de catre ucrainianul Anatoliy Pakhtusov (ISD-Lampre) cu un total de 19 puncte iar tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat pentru a treia zi consecutiv  de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei cu un total de 33 de puncte.
Maine in etapa a sasea rutierii vor avea de parcurs distanta de 168 de kilometri pe traseul Poiana Largului-Toplita-Reghin-Targu Mures.

Niciun comentariu:

Insportline