Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 iunie 2012

Rutierul croat Matija Kvasina (Tusnad Cycling Team) imbraca tricoul galben pentru a doua zi consecutiv in Turul Romaniei

Astazi, in etapa a-VI-a a Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata pe distanta de 168 de kilometri pe traseul Poiana Largului-Toplita-Reghin-Targu Mures victoria a revenit la sprint ucrainianului Andreiy Kulik de la formatia nationala a Ucrainei cu timpul total de 4 ore 3 minute si 43 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe spaniolul Joaquim Sobrino (SP Tableware) si ungurul Krizstian Lovassi (Tusnad Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul. 
Dupa aceasta etapa ierarhia la varful ei a ramas neschimbata astfel ca, croatul, Matija Kvasina de la echipa harghiteana Tusnad Cycling Team a imbraca tricoul galben al liderului cursei pentru a doua zi consecutive fiind urmat de Andrei Nechita (Romania) la 2 secunde distanta si de ucrainianul Maksym Vasilyev (ISD-Lampre) la 19 secunde distanta.
In intrecerea pe echipe italieniide la ISD-Lampre conduc fiind urmati de catre Ucraina la 1,28 minute si de catre CS Otopeni la 3,10 minute distanta. 
Tricoul alb al celui mai combativ ciclist a fost imbracat de catre castigatorul etapei ucrainianului Andreiy Kulik de la formatia nationala a Ucrainei cu 87 de puncte.
Tricoul verde al celui mai bun catarator este purtat de astazi de catre ucrainianul Johannes Heider (Team UR-Krostitzer - Univega) cu un total de 24 puncte iar tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat pentru a patra zi consecutiv  de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei cu un total de 33 de puncte.
Maine in etapa a saptea rutierii vor avea de parcurs distanta de 156 de kilometri pe traseul Agnita - Sibiu - Călimănești - Rm. Vâlcea.

Niciun comentariu:

Insportline