Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iunie 2012

Rutierul grec Ioanis Tamuridis (SP Tableware) isi consolideza poziti d elider in Turul Romaniei


Astazi, in etapa a-III-a a Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata distanta de  180 de kilometri pe traseul pe Galati - Tecuci - Barlad-Vaslui victoria a revenit la sprint ucrainianului  Maksym Vasiliev de la echipa italiana ISD-Lampre cu timpul total de 3 ore 51 minute si 59 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Enrico Franzoi de la echipa italiana Cycling Team Friuli si grecul  Ioanis Tamuridis ambii de la echipa SP Tableware (Grecia) sositi in acelasi timp cu invingatorul. Ca urmare a locului trei in etapa grecul  Ioanis Tamuridis (SP Tableware,Grecia) purtatorul tricoului galben isi consolideza avantajul la general fata de Andrei Nechita (Romania) ajuns acum la 13 secunde si la 15 secunde fata de croatul Matija Kvasina  (Tusnad Cycling Team).
In intrecerea pe echipe conduce Romania fiind urmata de catre Tusnad Cycling Team) la 21 secunde distanta si de catre Nessebar Schock-Blaze Cycling Team (Bulgaria) la 29 de secunde. Tricoul alb al celui mai combativ ciclist este imbracat de astazi de catre Andrei Nechita (Romania), cel verde al celui mai bun catarator este purtat de catre croatul Matija Kvasina  (Tusnad Cycling Team) iar ca urmare a castigarii a doua sprinturi intermediare in etapa de astazi tricoul rosu al celui mai bun sprinter  fost preluat astazi de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei. 
Maine in etapa a patra rutierii vor avea de parcurs distanta de  118 de kilometri pe traseul pe  Iași - Tg. Frumos - Hârlău - Botoșani.

Niciun comentariu:

Insportline