Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iunie 2012

Rutierul grec Ioanis Tamuridis (SP Tableware) pentru a patra zi in tricoul galben al liderului Turului Romaniei

Astazi, in etapa a-IV-a a Turul ciclist al Romaniei "Mica Bucla" desfasurata pe distanta de  118 de kilometri pe traseul pe  Iași - Tg. Frumos - Hârlău - Botoșani victoria a revenit la sprint ucrainianului  Andriy Kulik de la echipa nationala a Ucrainei cu timpul total de 2 ore 36 minute si 28 secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe conationalii sai Maksym Vasilyev si Oleksandr Martinenko ambii de la echipa italiana ISD-Lampre sositi in acelasi timp cu invingatorul. 
Aceasta etapa nu a adus modificari la varful ierarhiei astfel ca grecul  Ioanis Tamuridis (SP Tableware,Grecia) a imbracat pentru a patra zi consecutiv tricoul galben al liderului turului fiind urmat de Andrei Nechita (Romania) la 13 secunde distanta si de croatul Matija Kvasina  (Tusnad Cycling Team) la 15 secunde distanta.
In intrecerea pe echipe conduce Romania fiind urmata de catre Nessebar Schock-Blaze Cycling Team (Bulgaria) la 29 de secunde si de catre SP Tablewarela 37 secunde distanta. 
Tricoul alb al celui mai combativ ciclist a fost preluat de catre  castigatorul etapei de astazi  ucrainianul  Andriy Kulik
Tricoul verde al celui mai bun catarator este purtat de catre ucrainianul Anatoliy Pakhtusov (ISD-Lampre) iar tricoul rosu al celui mai bun sprinter este imbracat pentru a doua zi consecutiv  de catre ucrainianul Oleksandr Golovash de la nationala Ucrainei. 
Maine in etapa a cincea rutierii vor avea de parcurs distanta de  159 de kilometri pe traseul pe  Siret-Radauti-Suceava.

Niciun comentariu:

Insportline