Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 aprilie 2011

Valentin Ursache eseu si Cristian Petre cartonas galben pentru echipele lor in etapa desfasurata in weekend in Franta

La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a douazecisipatra etape.
Vicecampioana Frantei, USA Perpignan,evoluand acasa, pe arena "Stade Aime Giral", in compania celor de la Racing Metro 92 Paris, au termonat partida invingatori cu scorul de 23-16 (6-3). La gazde internationalii romani flankerul
Ovidiu Tonita si Marius Tincu nu a fost convocati pentru aceasta partida.
La Rochele evoluand acasa in compania celor de la Brive a fost invinsa cu scorul de 29-19 (13-12). La gazde pilierul
“Pepe” Toderasc a fost titular fiind in teren timp de 78 de minute.
Echipa lui
Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand acasa, in fata propriilor suporteri, in compania celor de la Castres, a fost invinsa cu scorul de 33-22 (18-10). Leonte a inceput meciul ca titular fiind schimbat in minutul 62.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a douazecisiopta.
Aurillac, cu centrul
Romeo Gontineac neconvocat, jucand in deplasare, impotriva celor de la Grenoble, a invinsa cu scorul de 13-10 (10-3).
Aix-en-Provance, la care internationalii romani
Valentin Ursache (linia a-II-a) si pilierul Mihaita Lazar au fost titulari, jucand acasa in fata propriilor suporteri au trecut cu scorul de 26-19 (3-16) de cei de la Pau. De remarcat faptul ca in minutul 62 Ursache a inscris un eseu pentru echipa sa.
Saint Etienne cu flankerul
Cristian Petre titular evoluand pe teren propriu au fost invinsi cu scorul de 23-7 (9-0) de catre cei de la Carcassonne. In minutul 53 al intalnirii Petre a fost sanctionat cu un cartonas galben fiind nevoiti sa suporte o eliminare temporara de 10 minute.
Tarbes cu fostul international
Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) rezerva, evoluand acasa in fata celor de la Colomier au terminat la egalitate scorul 20-20 (14-6). La oaspeti, internationalul roman cenntrul Dan Dumitru nu a fost retinut in lotul pentru aceasta partida.
Union Bordeaux-Begles cu pilierul Silviu Florea rezerva a invins cu scorul de 41-17 (34-10) pe oaspetii de la RC Narbonne la care internationalul roman Alin Coste nu a fost retinut in lotul pentru aceasta partida.
La Lyon, echipa gazda cu internationalii romani pilierul
Bogdan Balan si inchizatorul din gramada Alexandru Manta titulari a fost invinsa cu scorul de 19-18 (6-6) de cei de la Oyonnax.
In cadrul etapei cu numarul douazeci a Premiership, internationalul roman pilierul
Ion Paulica a fost titlar partida fiind inlocuit in minutul 59 in confruntarea pe care London Irish a sustinut-o in deplasare in compania echipei Sale Sharks si terminata cu victoria oaspetilor cu scorul de 34-20 (24-3).

Niciun comentariu:

Insportline