Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 aprilie 2011

Irina Camelia Begu obtine cea mai buna performanta a carierei la turneul de tenis de la Marbella (Spania)

La Marbella, in Spania, in perioada 2-10 aprilie, pe zgura, s-a desfasurat turneul "Andalucia Tennis Experience" rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.

Romania a fost reprezentata in aceasta intrecere de catre Irina Begu, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.
Astazi in ultima zi a turneului Irina Camelia Begu in varsta de 20 ani actualmente pe locul 138 in ierarhia WTA intrata pe tabloul principal dupa ce a trecut prin furcile caudine ale calificarilor a avut-o ca adversara in finala competitiei pe favorita numarul 1 a turneului jucatoarea din Belarus in varsta de 21 de ani Victoria Azarenka actualmente pe locul 6 in clasamentul WTA.
In finala Irina nu a mai repetat evolutia din semifinala disputata contra Svetlanei Kuztesova astfel ca dupa 82 de minute de joc victoria a revenit destul de usor Azarenkai in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-2.
Pentru participarea sa la acest turneu Begu a fost rasplatita cu un cec in valoare 19.000 $ si 200 puncte WTA.
Cu cele 200 de puncte acumulate la Marbella zestrea de puncte WTA a Irinei s-a marit la 676 puncte avansand serios spre primele 100 de jucatoare ale lumii.

Niciun comentariu:

Insportline