Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 aprilie 2011

Andreas Kloden (Team RadioShack) castiga contratimpul individual din "Giro del Trentino"

Ieri, in Italia, a debutat a-35-a editie a intrecerii cicliste "Giro del Trentino", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour.Turul se va desfasura in perioada 19-22 aprilie.
La aceasta competitie participa 18 echipe care vor parcurge traseul cu o lungime totala de 528,9 km in 4 etape.
In prima etapa a turului cei 143 de rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 13,4 km intre localitatatile Riva del Garda si Arco intr-un contratimp individual. 

Victoria a revenit ciclistului german Andreas Kloden, in varsta de 35 de ani component al formatiei amewricane Team RadioShack cu timpul de 15 minute si 24 secunde.
Pe locurile urmatoare s-au clasat
italianul Adriano Malori (Lampre - ISD) la 1 secunda distanta si  coechipierul lui Kloden portughezul Tiago Machado la 8 secunde distanta.
Ca urmare a victoriei obtinute in etapa de ieri
germanul Andreas Kloden a imbracat tricoul liderului in clasamentul general fiind urmat de catre citalianul Adriano Malori (Lampre - ISD) la 1 secunda distanta si  coechipierul lui Kloden portughezul Tiago Machado la 8 secunde distanta.
De mentionat ca laureatul editiei din 2008 a turului italianul Vicenzo Nibali (Liquigas Cannodale) s-a clasat la finalul etapei pe locul 4 la 10 secunde in spatele lui Andreas Kloden.
In clasamentul pe echipe Team RadioShack s-a instalat pe primul oc fiind urmata de catre Lampre-ISD la 31 de secunde distanta si BMC Racing Team la 53 secunde distanta.
Astazi in etapa a doua ciclistii vor avea de parcurs distanta de
184 km intre Dro si Ledro Bezzecca.

Niciun comentariu:

Insportline