Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 aprilie 2011

La Casablanca dublul Tecau-Lindstedt castiga turneul iar Hanescu se opreste in semifinale la simplu

La Casablanca, in Maroc, sub denumirea de "Grand Prix Hassan II", in perioada 4-10 apriliepe o zgura, s-a desfasurat un turneu de tenis rezervat baietilor cu premii totale in valoare de 450.000 $.

In proba de simplu reprezentantul nostru in aceasta  intrecere Victor Hanescu actualmente pe locul 59 in ierarhia ATP favorit nuamrul 8 a ajuns pana in faza semifinala unde l-a intalnit pe  italianul Potito Starace favoritul numarul 5 al intrecerii in varsta de  29  de ani aflat in prezent pe locul 47 in clasamentul ATP.
Dupa 2 ore si jumatate balanta s-a inclinat in favoarea peninsularului cu scorul de 6-1, 6-7(3-7), 7-6(7-2)
Pentru performanta obtinuta Victor a fost rasplatit cu un cec in valoare de 20.700 $ si 90 de puncte ATP.
In intrecerea de dublu perechea Horia Tecau - Robert Lindstedt favoriti 1, refacuta dupa accidentarea suferita in debutul anului de suedez, castigatori ai editiei de anul trecut, si-a respectat blazonul reusind sa-si adjudece pentru a doua  oara consecutiv trofeul oferit castigatorilor. In finala dublul romano-suedez a trecut de perechea britanico-slovaca Colin Flaming - Igor Zelenay cu scorul de 6-2, 6-1 in 56 de minute de joc.
Pentru victoria obtinuta pe taram african cei doi au fost recompensati cu cecuri in valoare de 22.000$ si 250 de puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline