Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 aprilie 2011

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

La sfarsitul saptamanii  trecute  au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a douazecisitreia etape.
Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand acasa, pe arena "Stade Aime Giral", in compania celor de la Toulouse, a parasit terenul cu scorul de 24-25 (16-14). La gazde internationalul roman flankerul Ovidiu Tonita a fost rezerva intrand pe teren in minutul 72 iar taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida fiind in continuare accidentat.
La Rochele evoluand in deplasare la Brive a fost inivnsa cu scorul de 26-9 (11-6). La oaspeti pilierul “Pepe” Toderasc a fost utilizat pe intreaga durata a partidei.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand acasa, in fata propriilor suporteri, in compania celor de la Montpellier, a fost invinsa cu scorul de 42-27 (15-20). Leonte a inceput meciul ca rezerva fiind introdus in teren din minutul 54.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a douazecisisasea.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand iacasa, impotriva celor de la RC Narbonne, a invinsa cu scorul de 26-23 (20-9).
La oaspeti, internationalul roman Alin Coste nu a fost retinut in lotul pentru aceasta partida.
Aix-en-Provance, la care internationalii romani Valentin Ursache (linia a-II-a) si  pilierul Mihaita Lazar au fost titulari, jucand in deplasare ia trecut cu scorul de 30-15 (12-6) de cei de la Saint Etienne.La gazde flankerul Cristian Petre nu a fost convocat.
Union Bordeaux-Begles cu pilierul Silviu Florea rezerva a invins cu scorul de 40-23 (20-3) pe oaspetii de la Carcassonne.
La Lyon, echipa gazda cu  internationalii romani pilierul Bogdan Balan si inchizatorul din gramada Alexandru Manta titulari a dispus cu scorul de 25-12 (9-3) de cei de la Albi.
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) titular, evoluand in deplasare in fata celor de la US Dax a fost invinsa cu scorul de 26-7 (6-0).
Colomiers cu centrul Dan Dumitru neconvocat jucand in deplasare la Auch a fost invinsa cu scorul de 37-7 (17-7).
In cadrul etapei cu numarul nouasprezece a Premiership, internationalul roman pilierul Ion Paulica a inceput partida ca rezerva fiind introdus in teren in minutul 65 in confruntarea pe care London Irish a sustinut-o acasa in compania echipei London Wasps si terminata cu victoria gazdelor cu scorul de 25-12 (12-12).

Niciun comentariu:

Insportline