Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 aprilie 2011

Dinu si Vaideanu castiga intrecerea de dublu din Antalya

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
In Antalya, pe zgura la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, au participat Cristina Dinu  si Claudia Antonia Enache.
Enache in prezent pe locul 785 in clasamentul WTA, in varsta de 17 ani a fost eliminata din nou din primul tur de aceeasi Isabella Shinikova de data aceasta mai greu cu scorul de 6-2,7-6 (7-5).
Dinu favorita numarul 1 a turneului de simplu in varsta de 18 ani actualmente pe locul 433 in ierarhia WTA a ajuns pana in semifinalele intrecerii unde a fost eliminata de catre bulgaroaica Isabella Shinikova cu scorul de 3-6, 6-1,7-6 (7-4).
In schimb in proba de dublu Cristina facand pereche cu Andreea Roxana Vaideanu care reprezinta acum Italia au castigat turneul invingand in finala perechea ceha Hancarova,Horakova cu 6-2, 6-3.
In Statele Unite, la Pelham-Alabama, pe zgura, la turneul dotat cu premii in valoare de 25.000 $ a partcipat si romanca Edina Gallovits-Hann.
Gallovits favorita numarul 5 a  turneului aflata saptamana trecuta pe locul 105 in clasamentul WTA a ajuns pana in semifinalele competitiei unde a fost eliminata dupa 3 seturi de catre cehoiaca Renata Voracova (fav.3) cu scorul de 6-7 (1-7), 6-1, 7-6 (7-5).
In Croatia, la Rovinj, la turneul futures cu premii in valoare totala de 10.000 $, pe zgura, a participat Victor-Mugurel Anagnastopol.
Anagnastopol in varsta de 25 de ani, actualmente pe locul 515 in clasamentul ATP a fost nevoit sa parasesca turneul inca din primul tur ca urmare a abandonului pentrcut in setul doi al confruntarii cu slovacul Ivan Kosec la scorul de 6-4, 4-0 pentru acesta.
In Statele Unite ale Americii, la Oklahoma City, pe suprafata hard, la turneul futures cu premii in valoare de 15.000 $ tenismenul roman Andrei Daescu in varsta de 22 de ani aflat in prezent pe locul 756 in ierarhia ATP a ajuns pana in sferturile de finala unde a pierdut in fata lui Jimmy Wang (Taipei) cu scorul de 6-0, 4-6,6-3.

Niciun comentariu:

Insportline