Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 aprilie 2011

Michele Scarponi (Lampre -ISD) noul lider al "Giro del Trentino"

Ieri, in Italia, etapa a doua a intrecerii cicliste "Giro del Trentino" rutieri inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 1184 km intre Dro si Ledro Bezzecca
Victoria a revenit la sprint ciclistului francez Thomas Voeckler (Team Europcar), in varsta de 31 de ani  cu timpul de 4 ore si 47 minute si 51 secunde.
Fostul campionul al Frantei l-a invins pa sprintul de pe linia de sosire pe italianul
Michele Scarponi (Lampre - ISD) sosit in acelasi timp cu invingatorul.Pe ultima treapta a podiumului s-au clasat polonezul Przemyslaw Niemiec (Lampre - ISD) la 25 secunda distanta invingator.
Ca urmare locului doi obtinut in etapa de ieri
italianul Michele Scarponi (Lampre - ISD) a imbracat tricoul liderului in clasamentul general fiind urmat de catre portughezul Tiago Machado (Team RadioShack) la 12 secunda distanta si  italianul Vicenzo Nibali (Liquigas Cannodale) la 12 secunde in spatele lui Scarponi.
Giuseppe De Maria (De Rosa - Ceramica Flaminia) este dupa doua etape cel mai sprinter iar Yuriy Krivtsov (AG2R La Mondiale) este cel mai bun catarator.In urma celor doua etape disputate moldoveanul Alexandr Pliuschin (Katusha Team) este cel mai bine clasat tanar in clasamentul general.
In clasamentul pe echipe Lampre-ISD s-a instalat pe primul oc fiind urmata de catre Androni Giocattoli la 1,05 minute distanta si Pro Team Astana la 1,17 distanta.
Astazi in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de
170 km intre Molina di Ledro si Fai della Paganella. .

Niciun comentariu:

Insportline