Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 aprilie 2011

Dulgheru si Begu joaca astazi in sferturile de finala la Marbella (Spania)

La Marbella, in Spania, in perioada 2-10 aprilie, pe zgura, se desfasoara turneul "Andalucia Tennis Experience" rezervat  fetelor cu premii totale in valoare de 220.000$.
Romania mai este
reprezenta in aceasta intrecere de catre  Alexandra Dulgheru si Irina Begu.
Ieri in a patra zi a turneului, Alexandra Dulgheru favorita numarul 4 a intrecerii, in varsta de 21 de ani, in prezent pe locul 27 in ierarhia WTA a dat piept in turul II cu spaniola Anabel Medina Garrigues (28 ani, locul 73 in clasamentul WTA). Dulgheru a reusit sa treaca de iberica dupa aproap 3 ore de joc in trei seturi cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4.

Astazi in faza sferturilor de finala Alexandra va juca in compania  italiancei Sara Eranni (fav.8) in varsta de 23 de ani actualmente pe locul 43 in ierarhia WTA, cea care in primul tur a trecut de Sorana Cirstea cu scorul de 1-6, 6-4, 6-2.
Irina Begu  in varsta de 20 ani actualmente pe locul 138 in ierarhia WTA intrata pe tabloul pricipal dupa ce a trecut prin furcile caudine ale calificarilor a avut-o ca adversara in turul II al competitiei  pe ieprezentante a gazdelor Estrella Cabeza Candela ( 23 de ani locul 258 in clasamentul WTA) posesoarea unui wildcard din partea organizatorilor. 
Dupa 77 de minute de joc victoria a revenit Irinei cu scorul de 7-5, 6-0.
In sferturile de finala Begu va juca impotriva cehoiacei Klara Zakopalova favorita nuamrul 6 a intrecerii in varsta de 28 de ani in prezent aflata pe locul 34 in clasamentul WTA.
Pentru participarea pana in faza sferturilor de fianala Dulgheru si Begu au deja asigurat fiecare cate un cec  in valoare 5.340 $ si 70 puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline