Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 aprilie 2011

CVM Tomis - Dinamo Bucuresti 3-1 (25-19, 18-25, 25-20, 25-19) in meciul trei al finalei mici

In prima partida a cuplajului voleibalistic desfasurata vineri in Sala Sporturilor din Constanta s-au intalnit in cadrul meciului tri din cele cinci din cadrul finalei mici a Campionatului National Divizia A1 la volei masculin vicecampioana tarii, CVM Tomis Constanta si Dinamo Bucuresti. Scorul dupa doua partide era 2-0 pentru "capitalisti.
Pentru gazde la care nu puteau evolua coordonatorul american Tyler Hildebrand  si extrema Igor Merkhusev partida era una cruciala pentru a mai putea ramane in cartile pentru ocuparea locului 3.
“Marinarii" condusi de pe margine de catre Viktor Sidelnikov ajutat de catre secundul Razvan Parpala au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Marin Lescov (coordonator) – Radu Began (centru), Petrisor Macovei (centru), IDragos Pavel (extrema), Zoltan David (extrema), Svyatoslav Miklashevich (universal), Marquinho (libero).
Primul set este castigat de catre gazde care se impun dupa 18 minute cu scorul de 25-19. Principala arma a "marinarilor" in a acest partial a fost blocajul care a adus multe care a functionat perfect.
In setul doi pe fondul relaxarii "tomitanilor" dinamovistii profita si isi vor adjudeca partialul cu scorul de 25-18.
La primul time-out tehnic al setului III "marinarii" conduc cu 8-7, dupa care constantenii vor mari diferenta punct cu punct astfel ca vor conduce cu 16-13, 20-16, 22-18 adjudecandu-si setul cu 25-20. din nou blocajul a fost procedeul care a facut diferenta intre cele doua echipe.
Setul al patrulea avea sa fie si ultimul. Dupa un inceput furtunos al dobrogenilor dornici sa incheie socotelile cat mai repede 8-2 si 12-4 bucurestenii pe fondul relaxarii premature a a gazdelor reusesc sa egaleze la 13-13. Vazandu-si periclitate sansele de castig "marinarii" se trezesc si vor castiga si ultimul set cu scorul de 25-19. 
Pentru CVM Tomis Constanta au mai jucat Mincho Minchev si Andrei Spanu. Gazdele au excelat la blocaj reusind 20 de puncte prin acest procedeu dar au facut cadou si 15 puncte adverarilor lor prin multitudinea de servicii trimise in fileu sau in afara spatiului de joc.
 

Niciun comentariu:

Insportline