Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 aprilie 2011

"Cainii rosii" pusi cu botul pe labe de marinari - Dinamo Bucuresti - RCJ Farul Constanta 16-32 (8-11)

Astazi, la Bucuresti, pe stadionul "Arcul de Triumf " in cadrul etapei a-III-a din noua editie a SuperLigii la rugby s-au intalnit Dinamo Bucuresti si RCJ Farul Constanta. Ambele echipe se prezentau la ora partidei cu doua victorii la activ astfel ca se anunta un spectacol rugbystic de inalt nivel. Dovada stau si ultimele 8 intalniri dintre cele doua vechi rivale atat in campionat cat si in Cupa Romaniei partide incheiate cu victorii de ambele parti. Cunoscandu-se vechea "prietenie" dintre cele doua cluburi "amicitie" materializata print-o bataie generala acum 2 ani s-a luat masura delegarii la centru a arbitrului Radu Petrescu, cel mai bun arbitru roman al momentului.

Dinamo incepe in forta si dupa 3 minute petrecute in 22-ul farist reuseste sa inscrie un eseu prin aripa Nicolae Mamoc, incercare facilitata si de greselile oaspetilor care nu au placat purtatorii de balon.
"Marinarii" treziti din pumni pun stapanire pe joc si va concretiza pe tabela de marcaj prin mijlocasul la deschidere Catalin Nicolae din doua lovituri de pedeapsa si flankerul "Babai" Onal Ageacai eseu in minutul 27 scorul devenind 11-5 pentru oaspeti.
Pana la pauza gazdele vor mai puncta prin aripa Barbuliceanu dintr-o lovitura de pedeapsa.
Hotarati sa incheie conturile cat mai repede 'tomitanii" revin de la cabine foarte hotarati astfel ca in minutul 45 vor puncta prin pilierul Romulus Boar un eseu transformat de Nicolae, scorul devenind 18-8 pentru Farul.
"Cainii rosii" impulsionati de veteranii Mersoiu si Radoi revin spectaculos si vor puncta prin pilierul Badalicescu un eseu si Barbuliceanu o transformare apropiindu-se in minutul 62 la doar doua puncte 16-18.
Insa a venit momentul eliminarii temporare timp de 10 minute a mijlocasului la gramada al dinamovistilor Ciprian Caplescu pentru obstructionarea omului cu balonul.
Acest lucru coroborat cu caderea fizica a "politistilor" in ultimul sfert de oara au dus ca scorul final sa fie 32-16 pentru Farul Constanta dupa ce oaspetii au mai punctat prin Ageacai si Van Wyk McGrath cate un eseu ambele transformate de catre Catalin Nicolae.
Astfel dupa 80 de minute de joc faristii obtin punctul bonus pentru cele 4 eseuri inscrise dinamovistilor si cu cele 5 puncte acumulate se instaleaza provizoriu pe prima treapta a clasamentului.
Iata garniturile utilizate de cele doua echipe :
Dinamo Bucuresti: Marin - Oprea, Barbuliceanu (C), Merca, Mamoc - Curea - Caplescu - Ratiu, Ion, Mersoiu - Dragos, Butugan - Badalicescu, Tamba, Dobre.
Farul Constanta: Parvu - Apostol, Gheara, Carpenter, Van Wyk McGrath - Nicolae - Ivan - Vilcu, Mitu, Carpo (C) - Munteanu, Agiacai - Boar, Turashvili, Zapan.
 Au mai jucat pentru Farul : Graur, Mototolea si Jantjies.

Niciun comentariu:

Insportline