Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Irina Begu disputa maine prima sa finala WTA din cariera la Marbella

La Marbella, in Spania, in perioada 2-10 aprilie, pe zgura, se desfasoara turneul "Andalucia Tennis Experience" rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000$.

Romania mai este reprezenta in aceasta intrecere doar de catre Irina Begu rand pe rand fiind eliminate Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru.
Astazi in a sasea zi a  in semifinalele competiei turneului Irina Begu in varsta de 20 ani actualmente pe locul 138 in ierarhia WTA intrata pe tabloul pricipal dupa ce a trecut prin furcile caudine ale calificarilor a avut-o ca adversara in aceasta faza pe rusoiaca Svetlana Kuznetsova ( 25 de ani locul 14 in clasamentul WTA) beneficiara unui wildcard oferit de catre organizatorii turneului.
Dupa un meci maraton care a durat 3 ore si 10 de minute de joc victoria a revenit Irinei cu scorul de 3-6, 7-6(7-3), 6-4.
In prima finala WTA din cariera sa Begu o va intalni pe favorita numarul 1 a turneului jucatoarea din Belarus in barsta de 21 de ani Victoria Azarenka actualmente pe locul 6 in ierarhia WTA.
Pentru participarea sa in finala turneului Begu are deja asigurat un cec in valoare 19.000 $ si 200 puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline