Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 aprilie 2011

Rutierul belgian Philippe Gilbert a triumfat in editia din acest an a Amstel Gold Race

Ieri, in Olanda, s-a desfasurat editia cu numarul 46 a cursei clasice de categorie speciala inscrisa in calendarul UCI, intrecere ce se desfasoara intre Maasberg si Cauberg pe distanta a 260,4 km si la care au luat parte 24 de echipe.

Intrecerea a fost castigata dupa 6 ore 30 minut si 44 de secunde de catre rutierul belgian in varsta de 30 de ani de la formatia belgiana Omega Pharma-Lotto, Philippe Gilbert.
Rutierul belgian i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe spaniolul Joaquin Rodriguez Oliver (Katusha Team) sosit cu 2 secunde intarziere si pe Simon Gerrans (Sky Procycling) sosit la 4 secunde distanta de invingator.
Rusul Serghei Ivanov  (Katusha Team) invingator in editia din anul 2009 a trecut linia de sosire cu o intarziere de 2,27 minute de invingator pe locul 40.
Coechipierul lui Ivanov, italiaul Danilo DiLuca liderul celor de la Katusha Team, cel care a triumfat la editia din anul 2005 a terminat cursa pe locul 48 la 2,29 minute in spatele castigatorului.
Italianul Damiano Cunego (Lampre-ISD) castigatorul editiei din anul 2008 s-a situat la finalul intrecerii pe locul 15 cu o intarziere de 1,39 minute fata de Philippe Gilbert.
Luxemburghezul Frank Schleck (Leopard Trek) cel care iesea invingator la editia din anul  2006 s-a clasat la finalul cursei pe locul 22 la 2,14 minute in urma castigatorului.

Niciun comentariu:

Insportline