Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 decembrie 2010

Cupa Mondiala la Biatlon : Eva Tofalvi locul 38 in cursa de 15 km individual la Oestersund (Suedia)

Astazi, la Oestersund, in Suedia, au debutat intrecerile din editia 2010-2011 a Cupei Mondialela biatlon. In prima zi a intrecerilor s-a desfasurat proble de 15 km la feminin.

Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi.
Din cele 95 de participante care au terminat cursa, trei atlete au nimerit toate cele 20 de tinte printre care si castigatoarea cursei Anna Carin Zidek (fosta Olofsson) carea terminat intrecerea dupa 45,26 minute.

Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 32 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, plecata in cursa cu pieptarul numarul 19 a terminat intrecerea dupa 50,00 minute pe locul 38 cu o intarziere de 4,34 minute fata de invingatoarea probei si cu 2 tinte ratate cate una din fiecare pozitie. Locul ocupat in aceasta cursa i-au adus 3 puncte in clasmaentul probei dar si in cel general al Cupei Mondiale.
Cea de-a doua romanca intrata in cursa a fost harghiteanca Reka Ferenz in varsta de 21 de ani, legitimata la CSS Gheorgheni, plecata in cursa cu numarul de concurs 74 a terminat intrecerea dupa 50,52 minute pe locul 47 cu o intarziere de 5,26 minute fata de invingatoarea probei si cu o singura tinta ratata din pozitia in picioare.
Ultima romanca intrata in cursa a fost braneanca Lumi nita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 88 a terminat intrecerea pe locul 79 cu 5 tinte ratate (una din pozitia culcat si 4 din pozitia in picioare) si la o distanta de 8,20 minute de castigatoarea probei.
In clasamentul pe natiuni Romania ocupa dupa prima intrecere locul 13 din 28 de tari participante cu un total de 259 de puncte.
Urmatoarea intrecere se va desfasura maine 2 decembrie cand vor intra in cursa baietii in proba similara de 20 de km.

Niciun comentariu:

Insportline