Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 decembrie 2010

Evolutille rugbystilor romani in campionatele din Europa

La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a treisprezecea etape.

Vicecampiona Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la Castres pe arena "Stade Pierre Anton" in compania echipei gazde, Olimpique, a fost invinsa cu scorul de 23-13 (17-3).


La gazde internationalul roman flankerul Ovidiu Tonita a a fost titular evoluand pe toata durata partidie. Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta partida.

Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand la Biarritz, in fata celor de la Olimpique, a fost invinsa cu scorul de 37-20 (20-13). Leonte a fost introdus in teren din minutul 57 al partidei.

Evoluand la Montpellier in compania echipei gazda, echipierii de la La Rochelle ai internationalului roman, pilierul Petrisor Toderasc care a fost in teren pe durata primei reprize, au fost invinsi cu scorul de 23-14(10-5).

La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a treisprezecea.

Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand acasa, a fost invinsa cu scorul de 16-15 (6-6) de catre cei de la Grenoble.

Oaspetii de la Aix-en-Provance cu Valentin Ursache (linia a-II-a) pe teren si internationalul roman, pilierul Mihaita Lazar pe banca de rezerve au fost invinse de gazdele de la Pau cu scorul de 28-26 (10-6).

Echipa internationalului roman, pilierul, Silviu Florea, neconvocat, Union Bordeaux-Begles jucand pe terenul celor de la RC Narbonne au obtinut victoria cu scorul de 28-27 (16-19).

Internationalul romani Alin Coste (linia a-II-a) de la gazde nu a fost inclus in lotul pentru aceasta confruntare.
Internationalul roman Alexandru Manta a fost titular pentru echipa sa, Lyon, in partida sustinuta la Oyonnax si terminata la egalitate scor 9-9 (0-6). Coechipierul sau de la nationala pilierul Bogdan Balan transferat in aceasta vara la echipa lyoneza nu a fost convocat pentru aceasta partida.

Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) rezerva, evoluand pe teren celor de la Colomiers au fost invinsi cu scorul de 13-12 (3-6). La gazde centrul Dan Dumitru transferat in aceasta vara la echipa gazda nu a fost retinut in lotul de jucatori pentru aceasta partida.

Echipa internationalului roman Cristian Petre (linia a-II-a), titular pe intrega durata a confruntarii, evoluand la Carcassonne in compania echipei gazda a fost invinsa cu categoricul scor de 50-14 (31-0)

In cadrul etapei cu numarul zece a Premiership, internationalul roman pilierul Ion Paulica a inceput partida ca rezerva in confruntarea sustinuta de echipa sa London Irish a sustinut-o in compania celor de la Leicester Tigers si terminata cu victoria oaspetilor cu scorul de 23-14(9-3)

Pentru a schimba ceva in jocul echipei sale antrenorul Toby Booth la introdus pe Paulica in minutul 17 al reprizei a doua.

Niciun comentariu:

Insportline