Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 decembrie 2010

Mihaela Buzarnescu finalista la turneul challenger de tenis de la Dubai

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.

In Emiratele Arabe Unite, la Dubai, pe zgura la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, au participat Ana Bogdan si Mihaela Buzarnescu.
Din pacate Ana Bogdan a parasit prematur turneul fiind eliminata inca din primul tur de catre Marta Sirotnika (fav.7) cu scorul de 5-7, 6-1, 6-2.
Spre deosebire de colega sa, Mihaela Buzarnescu, nascuta la Bucuresti in urma cu 22 ani, jucatoare de mana stanga, aflata actualmente pe locul 390 in ierarhia de simplu a ITF, a ajuns pana in finala competitiei, unde, din pacate, a fost invinsa de catre rusoiaca Marta Sirotnika (fav.7) in doua seturi cu categoricul scor de 6-0, 6-0.
Mihaela a trecut pe rand de kazaha Ksenia Palkova (fav.3) cu 3-6, 6-3, 6-3 in primul tur, de letona Lika Dekmeijere cu 6-1, 6-0 in turul II, in optimile de finala de ucrainianca Tetyana Arfyeva (fav.5) cu 6-1, 6-3 si in semifinala de ucrainianca Yuliana Fedak cu scorul de 6-3, 6-3.
In proba de dublu Mihaela Buzarn escu impreuna cu partenera sa portugheza Magali De Lattre au ajuns pana in semifinalele turneului unde au pierdut in fata dublului ucrainian Arfyeva-Fedak in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-3.

Niciun comentariu:

Insportline