Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 decembrie 2010

Divizia A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - CSMU Craiova 3-1 (25-22, 20-25, 25-21, 25-21)

In prima partida a cuplajului voleibalistic desfasurat astazi in Sala Sporturilor din Constanta s-au intalnit vicecampioana tarii, CVM Tomis Constanta si revelatia etapei trecute, CSMU Craiova in cadrul etapei a-IX-a a Campionatului National Divizia A1 la volei masculin.

“Marinarii" condusi de pe margine de catre antrenor principal Viktor Sidelnikov si de secundul Razvan Parpala, sunt inca in cautarea formulei ideale.
Gazdele au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa :
Marin Lescov (coordonator) – Radu Began (centru), Petrisor Macovei (centru), Igor Merkhushev (universal), Cristian Chitigoi (extrema), Dimitri Bahov (extrema) - Mihai Mihaila (libero).
Tomitanii incep foarte hotarati primul set astfel ca la primul time-out tehnic conduc cu 8-6, diferenta ce se va mari pe masura ca inaintam in set : 11-6, oltenii se apropie la 12-11 dar gazdele nu vor ceda si vor avea avataj de trei puncte la time-outul tehnic apoi vor conduce cu 21-16 si 24-19. Urmeaza o tresarire de orgoliu a doljenilor dar prea tarziu asa ca "marinarii" vor castiga primul set cu 25-22 dupa 25 de minute de joc.
Setul al doilea este mult mai disputat la primul time-out tehnic conducand oaspetii cu 8-7. Craiovenii evolueaza din ce in ce mai bine spre deosebire de constanteni care se intrec in greseli astfel ca oltenii vor conduce cu 13-10, 19-15, 23-19 inchizand tabela dupa 30 de minute de joc la scorul de 25-20 pentru oaspeti. Incercand sa schimbe ceva in evolutia echipei sale Sidelnikhov i-a trimis in teren pe Mats Ditlevsen, Jozef Janosik si Andrei Spanu cei inlocuiti fiind Cristi Chitigoi, Marin Lescov si Radu Began dar fara rezultat.
In prima parte a setului al treilea craiovenii reusesc sa tina pasul cu constantenii astfel ca la jumatatea partialului scorul era 12-11 pentru gazde. Tomitanii vor prelua fraiele setului si vor conduce cu 19-13 si 23-14. La acest scor vazandu-si sacii in caruta "marinarii' o lasa mai moale permitand oltenilor sa se apropie la 24-21(!?) dar doar atat pentru ca gazdele vor incheia setul dupa 25 de minute de joc cu scorul de 25-21.
In setul patru gazdele pornesc puternic conducand cu 6-2 dar primul time-out tehnic vor avea doar un punct avantaj 8-7. Jucatorii Tomisului realizand ca ar putea sa piarda cele 3 puncte se pun serios pe treaba si vor conduce cu 12-8 diferenta pastrandu-se pana la finalul setului cand dupa 25 de minute tomitanii castiga cu 25-21.
 In nota evolutiilor cu care ne-au obisnuit "tomitanii" au donat cu multa nonsalanta puncte adversarilor astazi reusind nu mai putin de 21 de servicii exediate in fileu sau in afara suprafetei de joc in special. La acest capitol campioni fiind Chitigoi si Ditlevsen cu 6 respectiv 5 servicii gresite. Procedeul care a dat roade in aceasta partida a fost blocajul care prin detenta si plasament a blocat multe din actiunile craiovenilor reusind sa aduca nu mai putin de 9 puncte pentru gazde.Cel mai constant jucator al gazdelor a fost liberoul Mihai Mihaila.Cu aceasta victorie vicecampioana tarii a acumulat 26 puncte avand un setaveraj de 27-6 si se situeaza dupa noua etape pe locul doi dupa Remat Zalau care a acumulat 26 puncte dar are un setaveraj mai bun 27-4.

Niciun comentariu:

Insportline