Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 decembrie 2010

Cristina Dinu finalista in probele de simplu si dublu la turneul de challenger de la Vinaros (Spania)

Saptamana trecuta in Europa si in alte colturi ale globului au avut loc diferite turnee challenger atat la masculin cat si la feminin, turnee ce se desfasoara sub egida ITF si la care participa si tenismenii romani.
In Spania, la Vinaros, pe zgura la turneul challenger feminin dotat cu premii in valoare totala de 10.000 $, s-a inregistrat o participare numeroasa a jucatoarelor de tenis din Romania. Din pacate trei dintre ele si anume Diana Stomlega, Ionela-Andreea Iova si Raluca Elena Platon au parasit turneul prematur fiind eliminate inca din primul tur. 
Spre deosebire de colegele sale, Cristina Dinu, nascuta la Bucuresti in urma cu 17 ani, jucatoare de mana dreapta, aflata actualmente pe locul 616 in ierarhia de simplu a ITF a ajuns pana in finala competitiei unde din pacate a fost invinsa de catre reprezentanta gazdelor Lara Arruabarrena-Vicino (fav.3) cu scorul de 6-2,6-0.Cristina antrenata in prezent de Dan Nita a trecut pe rand de spaniola Arabela Fernandez-Rabener (fav.7) cu 6-2, 7-5 in primul tur, britanica Francesca Stephenson cu 6-1, 6-1 in turul II, in optimile de finala de elvetianca Viktorija Golubic cu 6-1, 7-6(7-5) si in semifinala de spaniola  Rocio De la Torre Sanchez cu scorul de 6-7(7-5), 6-3, 6-1.
 In proba de dublu Cristina Dinu impreuna cu partenera sa Ionela-Andreea Iova au ajuns pana in finala turneului unde au pierdut in fata dublului Fernandez-Rabener,Marenko(fav.1) in doua seturi cu scorul de 7-6 (7-4), 7-5.

Niciun comentariu:

Insportline