Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 noiembrie 2010

Cupa Europei la biatlon : Luminita Piscoran locul 16 in cursa de 7,5 km sprint


Ieri, la Beitostolen, in Norvegia, au debutat intrecerile din editia 2010-2011 a Cupei Europei la biatlon. In prima zi a intrecerilor s-au desfasurat proble de sprint atat la feminin cat si la masculin. Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran la feminin si Remus Faur si Roland Gerbacea la masculin.Din cele 78 de participante care au terminat cursa, sapte atlete au nimerit toate cele 10 de tinte. Cursa de 7,5 km sprint a fost castigata de catre rusoiaca Uliana Denisova care a terminat intrecerea cu timpul de 22,11 minute si 9 tinte doborate ratand o singura tinta din pozitia in picioare.
Singura reprezentanta a Romaniei in aceasta intrecere, Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimata la CS Dinamo Brasov, plecata in cursa cu pieptarul numarul 6 a terminat intrecerea dupa 24,06 minute cu o intarziere de 1,55 minute fata de invingatoarea probei si cu 8 tinte doborate ratand 2 tinte cate una din fiecare pozitie.
In intrecerea similara masculina de 10 km, Remus Faur, in varsta de 21 de ani, legitimat la CSS Dinamo Rasnov, pornit in cursa cu numarul 106 a terminat intrecerea pe locul 91 cu toate tintele doborate dar la o distanta de 5,11 minute de castigatorul probei francezul Simon Furcade.

Cel de-al doilea roman prezent in aceasta competitie, rasnoveanul Roland Gerbacea, in varsta de 21 de ani, legitimat la CSS Dinamo Rasnov, pornit in cursa cu pieptarul numarul 85 a terminat cursa pe locul 95 cu 3 tinte ratate toate din pozitia in picioare si la o distanta de 5,29 minute de invingatorul probei.
La proba masculina au participat 127 de sportivi dintre acestia 121 terminand intrecerea.

Niciun comentariu:

Insportline