Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 decembrie 2010

Divizia A1 la volei feminin : CV 2004 Tomis Constanta - CSU Medicina CSS Targu-Mures 3-0 (25-13, 25-23, 25-13)

Sambata in Sala Sporturilor din Constanta, in a doua partida a cuplajului voleibalistic fetele de la CV Tomis 2004 Constanta au primit replica ardelencelor de la CSU Medicina CSS Targu-Mures in cadrul etapei a-IX-a a Campionatului National Divizia A1 la volei feminin.“Sirenele” conduse de pe margine de catre antrenor principal Darko Zakoc si de Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Claudia GavrilesCu (centru, capitan), Adriana Bobi (centru), Majestorovic(extrema), Al exandra Trica (universal), I oana Nemtanu (extrema ) - Marina Vujovic (libero).

Primul set are o desfasurare rapida gazdele reusind sa-si adjudece setul cu scorul de 25-13.
Dupa evolutia din primul partial a "marinarelor" se parea ca vom asista la o partida blitz dar nu a fost asa. Relaxate prea devreme, gazdele au dat ocazia partenelor lor de intrecere sa spere la mai mult si dupa 8-7 la primul time-out tehnic si 16-13 la cel de-al doilea muresencele vor conduce cu 22-20. Realizand pericolul antrenorul gazdelor Darko Zakoc o introduce in teren pe Adriana Valcu in locul Alexandrei Trica care, astazi, a evoluat pe un post nou pentru ea, aceea de universal, dar care nu a dat satisfactie, mai ales la atacurile din zona 2 actiunile respective terminandu-se cu puncte pentru adversar.
Lipsa de experienta a oaspetelor a facut ca setul sa revina gazdelor in final cu scorul de 25-23. De mentionat faptul ca la scorul de 22-21 pentru muresence cei doi arbitrii au dat punct pentru costantence la un atac al ardelencelor, atac care a atins blocajul gazdelor si a iesit afara.Cu acest punct poate alta ar fi fost soarta setului doi...
Setul al treilea care avea sa fie si ultimul oaspetele au opus rezistenta pana la primul time-out tehnic 8-6 dupa care au cedat fizic pierzand setul la acelasi scor ca si pe primul 25-13.
La gazde au mai evoluat Cristina Cazacu si Polina Liutikova.
In cele 70 de minute de joc "sirenele" au punctat de 14 ori cu blocajul, au avut 9 asi dar si 4 servicii in fileu sau in afara suprafetei de joc iar atacul a fructificat 34 de mingii dintr-un total de 45 de care a beneficiat.
Dupa aceasta victorie Club Volei 2004 Tomis Constanta isi consolideaza pozitia de lider cu 26 puncte din tot atatea posibile si cu un setaveraj de 27-2.

Niciun comentariu:

Insportline