Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 aprilie 2013

Ungur si Copil eliminati de la "BRD Nastase Tiriac Trophy 2013"

La Bucuresti, in perioada 20 - 28 aprilie, sub denumirea de "BRD Nastase Tiriac Trophy 2013", la "Arenele BNR", pe zgura, s-a desfasurat un turneu rezervat baietilor cu premii totale in suma de 467.800 euro. In competitia de simplu Romania a fost reprezentata de catre Victor Hanescu si Adrian Ungur.
Adrian Ungur in varsta de 28 de ani, aflat actualmente pe locul 100 in ierarhia ATP a primit
un wild card din partea organizatorilor pentru a putea intra pe tabloul principal acolo und ein primul tur al competitie la avut ca adversar pe belgianul David Goffin. Goffin in varsta de 22 de ani aflat in acest moment pe locul 59 in clasamentul ATP nu a avut probleme in partida sustinuta cu Adrian Ungur trecand de acesta dupa doar 55 de minute de joc in doua seturi cu scorul de 6-3.6-1.
Pentru participarea la acest turneu Ungur a fost recompensat cu un cec in valoare totala de 4.200 euro.
In aceeasi zi s-au incheiat si calificarile pentru accederea pe tabloul principal. Marius Copil cotat ca favorit numarul 6, in vrasta de 22 de ani, aflat momentan pe locul 136 in clasamentul ATP l-a intalnit in ultimul tur al calificarilor (turul III) pe favoritul numarul 1 si anume ucrainianul Sergeiy Stakhovsky in varsta de 26 de ani locul 93 in ierarhia ATP. Dupa 81 de minute de joc victoria a revenit lui Stakhovsky in doua seturi cu scorul 7-5,6-2.
Pentru participarea la acest turneu Copil a fost recompensat cu un cec in valoare totala de 675 euro si 6 puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline