Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 aprilie 2013

Rutierul ceh Roman Kreuzinger (Team Saxo-Tinkoff) a castigat Amstel Gold Race

I
Astazi, in Olanda, in regiunea Limburg, s-a desfasurat editia cu numarul XXXXVIII a cursei clasice, Amstel Gold Race, de categorie speciala inscrisa in calendarul UCI, intrecere ce se desfasoara intre Maasberg si Cauberg pe distanta a 251 km si la care au luat parte 25 de echipe.
Intrecerea a fost castigata dupa 6 ore 35 minut si 21 de secunde de catre rutierul ceh Roman Kreuziger in varsta de 26 de ani de la echipa daneza Team Saxo-Tinkoff.
Pe locurile urmatoare au sosit rutierul spaniol Alejandro Valverdo Belmonte (Movistar Team) si australianul Simon Gerrans (Orica-GreenEdge) ambii la o distanta de 22 de secunde de invingator.
Belgianul Philippe Gilbert (BMC Racing Team) laureat al editiilor din 2010 si 2011 si italianul Enrico Gasparotto (Astana Pro Team) invingatorul de anul trecut au terminat cursa pe locurile 5 si respectiv 9 la 22 de secunde distanta de castigatorul clasicei.
Italianul Damiano Cunego (Lampre-ISD) castigatorul editiei din anul 2008 s-a situat la finalul intrecerii pe locul 43 cu o intarziere de 1,12 minute fata de Kreuziger.
De mentionat faptul ca din cei 199 de rutieri care au plecat in cursa doar 98 au resit sa treaca linia de sosire.

Niciun comentariu:

Insportline