Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 aprilie 2013

CVM Tomis Constanta conduce cu 2-0 pe SCMU Craiova in finala Diviziei A1 la volei masculin

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in cea de a doua partida din cele cinci din cadrul finalei mari a Diviziei A1 la volei masculin, echipa gazda, CVM Tomis Constanta, a primit replica SCM U Craiova. Dupa prima zi conduceau dobrogenii cu scorul de 1-0.
Aceste fiind datele problemei antrenorul bulgar al CVM-ului Martin Stoev ajutat de Radu Began a aliniat la startul partidei o formula de echipa cu multe rezerve : Javier Gonzales (cap.,coordonator), Milos Terzic (extrema), Adrian Gontariu (universal), Andrei Spanu (centru), Mladen Bojovic (centru), Kostadin  Stoykov (extrema) şi Marko Samardzic pe postul de libero.
In primul partial dobrogenii pornesc hotarati sa transeze cat mai rapid victoria si conduc cu 16-9 la cel de-al doilea time-out tehnic. Dupa sfaturile primite de la antrenorul Dan Banu oltenii incearca revenirea in joc 16-12 si 20-16 dar tomitanii nu fac nicio consesie si isi vor adjudeca primul set cu scorul de 25-18.
Prima parte a setului doi este sub semnul echilibrului, doljenii reusind sa preia initiativa si sa se distanteze putin cate putin la 8-5 si 14-9. Constantenii cravasati de pe margine de Stoev sese apropie la 14-16 dar "studentii" reusesc desprinderea la 22-17. La acest scor antrenorul gazdelor face o mutare inspirata introducandu-l in teren pe Igor Merkushev in locul lui Stoykov si acest lucru se vede pe tabela de marcaj scorul devenind 23-23 si chiar 24-23 dupa ce liberoul oaspetilor Jovic a primit cartonas galben pentru proteste. Craiovenii nu dezarmeaza si vor castiga primul, singurul si ultimul lor set in cele doua meciuri cu scorul de 26-24. 
Urmatoarele doua seturi dar mai ales ultimul au fost un galop de sanatate pentru voleibalistii de la malul Marii Negre scorul lasand loc la oirce interpretare 25-17 si 25-13.Craiovenii ca si in intanirea precedenta au contat doar un set in rest nimic. Nu este normal ca dupa castigarea unui singur set sa cedeze inexplicabil si abandoneze lupta. Aceasta nu este atitudine de echipa care isi doreste castigarea campionatului.
Spre sfarsitul meciului antrenorul bulgar al CVM-ului, Martin Stoev, a introdus in teren toate rezervele inscrise pe foaia de joc : Razvan Tanasescu, Marin Lescov, Andrei Laza si Sergiu Stancu.
Pentru ca au fortat serviciul voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 9 s-au transformat in puncte pentru adversari in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 12 de puncte prin acest procedeu insa ca urmare poate si a oboselii aumulate in cele doua zile au aparut greselile la preluare care au facut ca oaspetii sa castige singurul set in cele doua partide disputate.
Dupa doua zile cu scorul general de 2-0 si 7-1 la seturi CVM Tomis Constanta priveste cu incredere cele doua partide care vor urma din cetatea de scaun a Baniei.  
Finala Diviziei A1 la volei masculin va continua cu meciurile 3 si 4 (daca este cazul) partide care se vor desfasura pe 15 si 16 aprilie la Craiova.

Niciun comentariu:

Insportline