Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Horia Tecau castiga al treisprezecelea titlu din cariera la Bucuresti primul alaturi de Mirnyi

La Bucuresti, in perioada 20 - 28 aprilie, sub denumirea de "BRD Nastase Tiriac Trophy 2013", la "Arenele BNR", pe zgura, s-a desfasurat un turneu rezervat baietilor cu premii totale in suma de 467.800 euro. In competitia de dublu Romania  a fost reprezentata de catre Horia Tecau alaturi de partnerul sau belarusul Max Mirnyi. Horia trebuia sa-si apere trofeul castigat la editia de anul trecut alaturi de Robert Lindstedt.
Cotati ca foriti numarul 1 la castigarea turneului Tecau si Mirnyi favoritii numarul 1 au ajuns in finala intrecerii. Pana atunci pe traseu au intalnit in primul tur al intrecerii perechea italiana Daniele Bracciali si Potito Starace de care au trecut in 2 seturi cu scorul de 6-4, 6-4. In sferturile de finala dublul romano-belarus a infruntat perechea romano-luxemburgheza Victor Hanescu si Gilles Muller beenficiara unui wild card din partea organizatorilor de care dispus in doua seturi cu scorul de 4-6, 6-1,10-8 Ajunsi in semifinale s-au confruntat cu dublul italo-sarb Andrea Seppi, Viktor Troicki pe care i-au invins dupa doua seturi cu scorul de 6-2, 7-6 (7-3).
In finala turneului  Tecau si Miryi s-au confruntat cu perechea ceho-austriaca Lukas Dlouhy si Olivier Marach. Tecau si noul sau partener au reusit victoria dupa 90 de minute in trei seturi cu scorul de 4-6, 6-4, 10-6.
Pentru participarea la acest turneu Horia Tecau si Max Mirnyi au fost recompensati cu un cec in valoare totala de 22.500 euro si 250 de puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline