Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 aprilie 2013

Diviziei A la handbal feminin : CSU Neptun Constanta - Stiinta Bacau 31-29 (17-13)

In cadrul etapa a XXI-a Diviziei A la handbal feminin, astazi, la Constanta, in Sal Sporturilor,  CSU Neptun Constanţa a primit replica moldovencelor de la Ştiinţa Bacău. Alta data aceasta disputa constituia unul din capetele de afis ale Ligii Nationale, acum fiind doar un derby pentru promovarea in elita handbalului feminin.   Fiind matematic promovate in Liga Nationala elevele antrenate de catre Ion Crăciun si Florin Cazan au tratat cu usurinta aceasta partida fapt ce putea sa le coste victoria in aceasta confruntare noroc cu Alla Sheiko care a fost capul limpede din teren pentru "sirene". Partida a început surpinzator cu bacaoancele in avantaj 2-0 in minutul 4 dar constantencele revin in joc incetul cu inctul 7-7 in minutul 15 pentru ca apoi sa preia fraiele partidei 13-9 in minutul 22 intrand la cabine dupa prima repriza cu un avantaj de 4 goluri scor 17-13.
Dupa un inceput bun 18-13 in minutul 31 gazdele incep precipitarea in joc, aparare rarefiata, aruncari aiurea, pase la adversar de care echipa oaspete a profitatat si pe fondul superioritatii numerice avute ca urmare a eliminarilor din tabara gazdelor astfel ca in minutul 49 scorul arata 26-24 in favoarea jucatoarelor din orasul lui Bacovia. Pana la acest moment timp de 18 minute in repriza a doua cele doua partarite ale Neptului nu au reusit sa pareze ncio aruncare bacaoana. Time-otul cerut de Iona Craciun le-a trezit din degringolada in care intrasera si pe fondul superioritatii numerice (6 contra 4) au reusit  in minutul 56 sa intoarca rezultatul scor 29-27 diferenta care a fost mentinuta cu greu pana la finalul partidei cand tabela de marcaj a aratat scorul de 31-29 (17-13) in favoarea celor de la CSU Neptun Constanta.
Pentru CSU Neptun au evoluat : Iana Sitenko 8 aruncari parate din 32 aruncari la poarta din care si un 7 metri, Mihaela Petrescu, Alla Sheiko 11 goluri din 17 aruncari  din care o aruncare de la 7 metri), Nicoleta Rusu (7/7), Paula Toma (5/8 din care 3 de la 7 metri dar si un 7 metri ratat), Andreea Dragut (4/14), Daniela Arfir (2/3),  Andreea Mărginean (1/1), Andreea Vasiliu (1/2 un 7 metri ratat). Au mai jucat Oana Ionescu si Adina Zavlog.
Etapa urmatoare CSU Neptun se va deplasa la Targoviste unde va evolua in compania celor de la Universitatea.

Niciun comentariu:

Insportline