Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 aprilie 2013

Finala mare a Diviziei A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - SCM U Craiova 3 - 0 (25-19, 29-27, 25-20)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in prima partida a cuplajului voleibalistic,echipa gazda, CVM Tomis Constanta, a primit replica SCM U Craiova in prima intalnire din cele cinci din cadrul finalei Diviziei A1 la volei masculin.
Aceste fiind datele problemei antrenorul bulgar al CVM-ului Martin Stoev ajutat de Radu Began a aliniat la startul partidei o formula de echipa cu multe rezerve : Javier Gonzales (coordonator), Milos Terzic (extrema), Adrian Gontariu (universal), Andrei Spanu (centru), Sergiu Stancu (centru), Kostadin  Stoykov (extrema) şi Marko Samardzic pe postul de libero.
In primul partial dobrogenii pornesc ca din pusca conducand cu 14-5 si 16-9 insa time-outul tehnic este un sfetnic bun pentru olteni care incearca sa revina in joc apropiindu-se la 18-15 dar tomitanii sesizeaza pericolul si se pun serios pe treaba castigand setul cu 25-19.
Prima treime a setului doi este echilibrata dobrogenii reusind desprinderea la al doilea time-out tehnic cu 16-12.Din nou pauza este un sfetnic bun pentru doljeni care revijn joc reechilibrand situatia din teren 17-17.Din acest moment se merge cap la cap ajungandu-se in prelungiri unde constantenii au avut prima mingie de set dar "studentii" revin si vor beneficia si ei de 2 mingii de set nefructificate insa pentru ca intr-un tarziu constantenii sa-si adjudece setul cu 29-27.
In setul al treilea si ultimul, craiovenii tin ritmul cu voleibalistii de pe litoral avand chiar avantaj la primul time-out tehnic 8-6 si apoi 16-15 in favoarea gazdelor la al doilea time-out tehnic. Craiovenii termina benzina si dau astfel posibilitatea elevilor lui martin Stoev sa incheie setul cu 25-20 si implicit meciul cu scorul de 3-0.
Au mai jucat razvan Tanasescu si Mladen Bojovic. 
Pentru ca au fortat serviciul voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 12 s-au transformat in puncte pentru adversari in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 10 de puncte prin acest procedeu.
Maine incepand de la 17.00 are loc a doua confruntarea dintre cele doua combatante.

Niciun comentariu:

Insportline