Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 aprilie 2013

Cu Tasha si Natasa Tomisul a invins CSM-ul : CSV 2004 Tomis Constanta - CSM Bucuresti 3 - 0 (25-15, 25-15, 25-22)

In aceasta seara la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, s-au
intalnit CSV 2004 Tomis Constanta si CSM Bucuresti in prima partida contand pentru finala mica a Diviziei A1 la volei feminin.
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga-Calota (coordonator), Jasna Mastorovic (extrema), Cristina Cazacu (universal), Elena Butnaru (centru), Natsha Sevarika (extrema), Tasha Holness (centru) şi Marina Vujovic pe postul de libero.
Ratarea obiectivului si anume calificarea in finala campionatului Diviziei A1 la volei feminin a readus zambetul (!?) pe buzele voleibalistelor de la malul marii. Cu un Darko Zakoc mult mai jovial fata de incrancenarea care-l caracteriza pana acum poate si pentru faptul ca a fost alaturi de fete in mesajul transmis conducerii echipei de Litoral. Revenind la joc relaxarea  s-a vazut si in jocul "sirenelor" care deconcentrate au intrat mai greu in meci "capitalistele" conducand cu 10-5 si 13-9. Dupa time-outul cerut de Zakoc dobrogencele apasa pe pedala de acceleratie si castiga setul cu 25-15.
Dupa un inceput in tromba in setul al doilea 8-0 pe serviciu lui Calota, constantencele o lasa mai moale dar isi vor adjudeca setul cu scorul acelasi scor de 25-15.
In setul al treilea si ultimul bucurestencele au o tresarire de orgoliu aceasta si ca urmare a faptului ca tomitanele au ridicat piciorul de pe acceleratie, jucatoarele sponsorizate de Primaria Capitalei conducand cu 12-8 si 16-13. Gazdele pe serviciul lui Cazacu intorc rezultatul si isi vor adjudeca si al treilea set cu scorul de 25-22 si implicit meciul cu 3-0.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta a mai evoluat si Tasha Holness.
Pentru ca au fortat serviciul campioanele au gresit de 5 ori in schimb blocajul a functionat din nou aducand 11 puncte pentru echipa gazda.
Cele mai bune de la constantence au fost Natasa Sevarika la serviciu si Tasha Holness aceasta din urma fiind cea care a facut legea pe fileu prin blocajele si atacuri sale. 
Luni incepand cu ora 20.00 va avea loc a doua intalnire dintre cele doua combatante. 

Niciun comentariu:

Insportline