Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 aprilie 2013

Cadantu o invinge pe Begu la "BNP Paribas Katowice Open" din Polonia

In perioada 6-14 aprilie 2013, la Katowice, in Polonia, sub denumirea de "BNP Paribas Katowice Open", pe zgura, se desfasoara un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 235.000 $. Romania a fost reprezentata in competitia de simplu de Irina Begu si Alexandra Cadantu.



Alexandra Cadantu, in varsta de 23 de ani aflata actualmente pe locul 117 in clasamentul WTA dupa ce a trecut de furcile caudine  ale calificarilor a reusit accederea in faza sferturilor de finala unde  intalnit-o pe compatrioata sa Irina Camelia Begu. 
Irina Begu  in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 51 in ierarhia WTA inaintea partidei avea ascendentul moral al avantajului victoriilor in intalnirile directe scor fiind 3-1 in favoarea Irinei. 
Calculul hartiei a fost rasturant insa de Cadantu care dupa o intalnire maraton care a durat 150 de minute  a parasit terenul invingatoare cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4.
 În faza următoarea, aceasta o va întâlni pe Shahar Peer din Israel, locul 118 WTA, prezentă pe tabloul principal din postura de lucky loser. 
Pentru calificarea in acesta faza a competitie Alexandra si-a asigurat un cec in valoare de 5.775 dolari si 70 de puncte in clsamentul WT. Irina Begu pentru participarea la acest turneu a fost  recompensata cu un cec in valoare de 3.200 $ si 30 de puncte WTA. 

Niciun comentariu:

Insportline