Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 noiembrie 2011

RCM Universitatea de Vest Timisoara invinge pe RCJ Farul Constanta in finala mica a “SuperLigii nationale de rugby Cec Bank”

Sambata in Bucuresti pe stadionul "Arcul de Triumf" in deschidere finalei mari a a vut loc finala mica a “SuperLigii nationale de rugby Cec Bank” dintre echipele  RCJ Farul Constanta si RCM Universitatea de Vest Timisoara.

Absenta de marca in lotul "marinarilor" capitanul Daniel Carpo accidentat inca de la Cupa Mondiala asa stand lucrurile antrenorul Farului fostul international Cristian Branescu a trimis pe teren urmatorii jucatori : Jantjies Eugen - Apostol Adrian, Gheara Constantin, Ilie Andrei,Van Wyk Mc Grath - Howard Titus - Ivan Valentin -  Petreanu Bogdan (cap.), Van Nell, Mitu Alexandru - Munteanu Cristian, Agiacai Onal - Tudosa Dan, Turashvili Otar, Zapan Petru.

"Marinarii" intra greu in atmosfera partidei astfel ca in minutul 15 banatenii conduceau cu 9-0 dupa transformarea a 3 lovituri  de pedeapsa de catre Valentin Calfeteanu obtinute in preajma "22" constanteni in urma unor infractiuni facute de dobrogeni  in molurile spontane. Inceptul cu incetul faristii reechilibreaza partida reusind in minutul 26 primele 3 puncte prin mijlocasul la deschidere internationalul namibian Howard Titus dintr-o lovitura de pedeapsa. Doua minute mai tarziu vine si raspunsul timisorenilor printr-o lovitura de pedeapsa ratata insa de data acest de Calafeteanu. In minutul 32 se va pentru cea mai frumosa faza a meciului finalizata si cu singurul eseu al partidei. Dupa un atac al studentilor in "22"-ul Farului se formeaza o gramada spontan de unde constantenii prin Howard Titus fura balonul il transmite pe linia de treisferturi ajungand la colegul sau de nationala aripa McGraph van Wik care trimite un balon de urmarire de la 60 de metri de buturile adverse si porneste untr-un sprint prelungit pe partea stanga a terenului pana in terenul de tinta advers culcand balonul in apropierea fanionului. Tranformarea eseului este ratat de Howrd Titus sutul acestuia nimerind stalpul din stanga al buturulor timisorene.
La pauza : RCJ Farul Constanta - RCM Universitatea de Vest Timisoara 8-9.
In repriza a doua mai sunt de semnalat doar cele 3 lovituri de pedeapsa doua transformate de catre Calafeteanu si un de ctre Howard Titus si cartonsul galben primit de catre pilierul Farului Petru Zapan in minutul 51 pentru infractiuni repetate. In rest un meci anost.
Scor final RCJ Farul Constanta - RCM Universitatea de Vest Timisoara 11-15 si studentii banateni obtin medliile de bronz iar faristii rateaza obiectivul trast si in acest an - participarea in finala mare a“SuperLigii nationale de rugby Cec Bank”- pentru a cata oara ? Nici nu mai stim.

Niciun comentariu:

Insportline